Wolky

0485011/925

Op voorraad bij u in de buurt?
Bezig met laden...
  • Gratis verzending in NL en BE vanaf €49,95
  • Voor 16:00 besteld, morgen in huis
  • Niet goed? Geld terug! 30 dagen bedenktijd
  • Achteraf betalen met Klarna
Meer informatie
Merk Wolky
Kleur Blauw
Sale 10
Uitneembare binnenzool Ja
Schachthoogte enkelhoog
Hakhoogte 2 cm
Materiaal voering Leer
Materiaal zool Rubber
Materiaal buitenkant Leer
Geslacht Dames
Artikel Nr. 00045696

Kijk jij ook altijd naar die mensen die er gewoon altijd uitzien alsof ze uit een magazine zijn gestapt? Wil jij er ook zo uitzien? Nou, dat kan! En weet je wat het geheim is? Het zit 'm allemaal in de schoenen. Niet zomaar schoenen, maar de 0485011/925 van Wolky. Ja, dat lees je goed, deze stijlvolle blauwe veterschoenen zijn echt een game changer.

Om te beginnen zijn ze gemaakt van leer. Ja, het buitenste deel én de voering is van leer - dus je krijgt alleen het beste van het beste. Comfortabel, ademend en ze vormen zich naar je voet. Dus geen blaren of pijnlijke voeten aan het eind van de dag - alleen blije stappertjes.

Daarnaast zijn ze ontzettend praktisch. Ze zijn enkel-hoog wat betekent dat ze je enkel ondersteunen en lekker warm houden. En die rubberen zool? Dat betekent grip, duurzaamheid en schokabsorptie met elke stap die je zet. Dus of je nu op straat loopt, in de supermarkt, of in de bossen - deze schoenen hebben je rug (eh.. je voeten)

Maar dat is nog niet alles. Ze zijn ook BLAUW! En we hebben het niet over saai, onopvallend blauw. Nee, dit is het soort blauw waar mensen naar zullen omkijken en direct even willen weten waar je die vandaan hebt. Kijk, dat heb je nou met die stijlvolle Wolky’s!

Dus, hoe zit het? Ga je jouw garderobe een boost geven met deze 0485011/925? Wees voorbereid op complimentjes en een nieuwe, stijlvolle jij – eentje die trots is op de duurzame keuzes die je maakt voor deze wereld met de Mulders aan je zijde. Ga ervoor, het is tijd om te stralen!

Ben jij op zoek naar comfortabele, ondersteunende schoenen die er ook nog eens stijlvol uitzien? Dan zijn de Zoom Antique nubuck schoenen van Wolky perfect voor jou! Als vrouw weten we allemaal hoe vervelend het is als slechte schoenen onze hele dag verpesten. Gelukkig neemt Wolky jouw loopplezier serieus. Met meer dan 40 jaar ervaring ontwerpen en maken we schoenen die niet alleen een perfecte pasvorm hebben, maar ook tijdloos design en optimaal comfort combineren. Bij Wolky geloven we dat schoenen niet alleen lekker moeten zitten, maar ook je voeten moeten ondersteunen. Onze schoenen bieden dan ook de perfecte balans tussen comfort en support. De Zoom Antique nubuck schoenen zijn gemaakt van hoogwaardig leer, zowel aan de buitenkant als aan de voering. Dit zorgt niet alleen voor een luxe uitstraling, maar ook voor duurzaamheid en ademend vermogen. De enkelhoge schachthoogte geeft deze schoenen een eigentijdse look, waardoor ze perfect passen bij elke outfit. De rubberen zool zorgt voor goede grip en demping, zodat jij de hele dag moeiteloos kunt blijven lopen. Wat Wolky echt uniek maakt, is ons voetbed. Onze oprichter Kees Diks heeft in de jaren '80 het revolutionaire voetbed ontwikkeld, bestaande uit kurk met een laag memory foam en een suède dekje. Dit voetbed vormt zich naar de contouren van jouw voeten en biedt optimale ondersteuning en comfort. Geen wonder dat veel vrouwen die Wolky hebben ontdekt, nooit meer anders willen! Bij Wolky ontwerpen én produceren we al onze schoenen zelf. Dit betekent dat we volledige controle hebben over de kwaliteit en het comfort van onze producten. Onze schoenen worden met de hand gemaakt door vakmanschap en aandacht voor detail. Er zijn maar liefst 100 handen nodig om één paar van deze Zoom Antique nubuck schoenen te maken, maar dat is het waard voor de ongeëvenaarde kwaliteit die je krijgt. Dus waar wacht je nog op? Gun jezelf het comfort en de stijl die je verdient met de Wolky Zoom Antique nubuck schoenen. Bestel ze vandaag nog en ervaar het verschil dat goed passende, ondersteunende schoenen kunnen maken in jouw leven. Trek ze aan en je zult pas aan het einde van de dag beseffen dat je ze nog aan hebt. Kom bij de vele vrouwen die niet meer anders willen dan Wolky!