Wolky

0447530/305 Ronda

Op voorraad bij u in de buurt?
Bezig met laden...
  • Gratis verzending in NL en BE vanaf €49,95
  • Voor 16:00 besteld, morgen in huis
  • Niet goed? Geld terug! 30 dagen bedenktijd
  • Achteraf betalen met Klarna
Meer informatie
Merk Wolky
Kleur Blauw
Sale 10
Uitneembare binnenzool Ja
Schachthoogte enkelhoog
Hakhoogte 4 cm
Materiaal voering Leer
Materiaal zool Rubber
Materiaal buitenkant Leer
Geslacht Dames
Artikel Nr. 00045680

Voel jij je ook al een stijldiva bij het zien van deze trendy enkellaars? Maak kennis met de 0447530/305 Ronda: een blauwe schoonheid uit de collectie van Wolky. Met haar lederen buitenkant en voering geeft ze meteen een deuntje van comfort en chique weer.

Van het moment dat je opstaat tot wanneer je weer naar bed gaat, deze enkellaars blijft je beste vriendin. Met de stevige rubberen zool kun je de hele wereld tegemoet treden. Of je nu naar een brunch met vriendinnen gaat, een middagje gaat winkelen of een after-work feest hebt - met deze enkellaars zit je altijd goed.

Hier zijn ze dan: schoenen waar je niet alleen van gaat houden vanwege hun look, maar ook vanwege hun duurzaamheid. Want laten we eerlijk zijn, je wilt niet alleen dat je voeten er goed uitzien, je wilt ook dat ze goed aanvoelen. Kom op, verwen je voeten een keer met wat comfort. Ze verdienen het echt!

En bedenk, met de aanschaf van deze blauwe parel draag je ook bij aan een vriendelijkere planeet. Je zal toch maar de enkellaars ontdekken die én je stijl naar een hoger niveau tilt én bijdraagt aan de groene beweging. Zeg hallo tegen de nieuwe jij!

Serieus, wat wacht je nog op? Geef je garderobe die upgrade waar het al zo lang naar hunkert. Stap in de wereld van de Ronda en voel je net zo super als ze eruit ziet!

Stap in stijl en comfort met de 0447530/305 Ronda schoenen van Mulder Schoenen. Deze trendy enkellaarsjes zijn perfect voor dames die op zoek zijn naar kwaliteit, een perfecte pasvorm en tijdloos design. Met Wolky als merk, weet je dat je kunt vertrouwen op de beste kwaliteit en comfortabele schoenen die je de hele dag zult willen dragen. De Ronda Softy Wax enkellaarsjes zijn gemaakt van hoogwaardig leer, zowel aan de binnen- als buitenkant. Dit geeft de schoenen niet alleen een luxe uitstraling, maar zorgt er ook voor dat ze lang meegaan. De zachte voering van leer biedt extra comfort en houdt je voeten koel en fris, zelfs na een lange dag. De rubberen zool zorgt voor een goede grip en demping, waardoor je moeiteloos overal naartoe kunt lopen zonder vermoeide voeten te krijgen. Wat de 0447530/305 Ronda schoenen echt uniek maakt, is het Wolky voetbed. Al sinds de jaren '80 staat Wolky bekend om zijn anatomisch gevormde voetbedden. Dit voetbed is gemaakt van een combinatie van kurk en memory foam, voor ultiem comfort en ondersteuning. Het voetbed past zich aan de vorm van je voet aan en zorgt ervoor dat je de hele dag op wolkjes loopt. Geen vermoeide voeten meer aan het einde van de dag! Met een schachthoogte tot aan de enkel, zijn de Ronda Softy Wax enkellaarsjes veelzijdig en gemakkelijk te combineren met verschillende outfits. Of je nu kiest voor een casual jeans of een chique jurk, deze blauwe enkellaarsjes voegen een vleugje stijl en elegantie toe aan elke look. Mulder Schoenen biedt de 0447530/305 Ronda schoenen aan voor dames die op zoek zijn naar schoonheid en comfort in één. Als je kiest voor deze schoenen, kies je voor kwaliteit, een perfecte pasvorm en een tijdloos design. Maak je klaar om de hele dag in stijl en comfort te lopen met de Ronda Softy Wax enkellaarsjes van Wolky. Bestel vandaag nog en ervaar het verschil dat Wolky maakt voor jouw voeten. Stap in de wereld van comfort en stijl met de 0447530/305 Ronda enkellaarsjes van Mulder Schoenen. Bestel ze nu en loop op wolken!