Wolky

0392715/555 Delft

Op voorraad bij u in de buurt?
Bezig met laden...
  • Gratis verzending in NL en BE vanaf €49,95
  • Voor 16:00 besteld, morgen in huis
  • Niet goed? Geld terug! 30 dagen bedenktijd
  • Achteraf betalen met Klarna
Meer informatie
Merk Wolky
Kleur Blauw
Sale 10
Uitneembare binnenzool Ja
Schachthoogte laag
Hakhoogte 3 cm
Materiaal voering Leer
Materiaal zool Rubber
Materiaal buitenkant Leer
Geslacht Dames
Artikel Nr. 00046088

Hey daar! Heb je even? Zet je koffie neer, doe je bril recht en check deze stijlvolle, blauwe Wolky's. Ze zijn blauw. Héél erg blauw! Blauwer dan je oma's favoriete breiwol. Blauwer dan de ogen van je geheime liefde. Ja, zelfs blauwer dan het helderste blauwtje op je Bob Ross palet!

Maar genoeg gekkigheid. Nu over naar het serieuzere werk: het comfort. Wij van De Mulders geloven dat lopen iets magisch moet zijn. Alsof je op wolkjes loopt. Vandaar ook onze liefde voor het merk Wolky. En geloof ons, met deze 0392715/555 Delft aan je voeten, voel je de magie bij elke stap die zet. Met de rubberen zool als je eigen geheime superkracht. Robuust en betrouwbaar, net als dat oude recept van je moeder voor appeltaart.

En niet alleen jij, maar ook Moeder Aarde wordt blij van deze schoenen. Het leer van het buiten- en de binnenkant is duurzaam en daarmee draag je bij aan een groenere wereld. Want bij De Mulders geloven wij: verkopen is leuk, maar alleen als we daarbij ons prachtige planeetje wat extra liefde kunnen geven.

Dus, ben je op zoek naar een paartje lopers die je outfit complimenteren, je voeten als vorsten behandelen én bijdragen aan een gezondere wereld? Dan werden de 0392715/555 Delft van Wolky voor jou gemaakt. Een paar schoenen met een statement, een verhaal en een hele hoop comfort. En is dat niet waar we allemaal een klein beetje naar op zoek zijn?

Bestel je Wolky's nu en wandel stralend naar een groenere toekomst. Want elke stap die we zetten is er eentje in de goede richting, nietwaar?

Wil je comfortabele en stijlvolle schoenen die jouw hele dag perfect maken? Dan is de 0392715/555 Delft van Mulder Schoenen echt iets voor jou! Deze blauwe damesschoenen zijn gemaakt door het gerenommeerde merk Wolky, dat al 40 jaar vrouwen voorziet van comfortabele en ondersteunende schoenen. Bij Wolky staat jouw loopplezier centraal, en dat voel je bij elke stap die je zet.
De 0392715/555 Delft is gemaakt van hoogwaardig leer, zowel aan de buitenkant als aan de binnenkant. Hierdoor ademen je voeten de hele dag en blijven ze fris en comfortabel. Dankzij het anatomisch gevormde voetbed, gemaakt van kurk en memory foam, geniet je van ongeëvenaard comfort en ondersteuning. Of je nu een lange werkdag hebt of een weekendje weg gaat, met deze schoenen blijven je voeten altijd gelukkig.
De rubberen zool zorgt voor goede grip en demping, terwijl de lage schachthoogte je veel bewegingsvrijheid geeft. De 0392715/555 Delft is waterdicht, dus zelfs als je onverwacht een regenbui tegenkomt, blijven je voeten droog en comfortabel. De moderne blauwe kleur geeft een frisse uitstraling en past perfect bij elke outfit, of je nu een jeans draagt of een jurk.
Kies voor kwaliteit, comfort en stijl met de 0392715/555 Delft van Mulder Schoenen. Laat je voeten verwennen met de beste ondersteuning en het ultieme comfort. Bestel ze vandaag nog en ervaar zelf het verschil dat Wolky maakt. Eenmaal Wolky, altijd Wolky. Je zult nooit meer anders willen!