Wolky

0332542/150 Rio

Op voorraad bij u in de buurt?
Bezig met laden...
  • Gratis verzending in NL en BE vanaf €49,95
  • Voor 16:00 besteld, morgen in huis
  • Niet goed? Geld terug! 30 dagen bedenktijd
  • Achteraf betalen met Klarna
Meer informatie
Merk Wolky
Kleur Blauw
Sale 10
Uitneembare binnenzool Ja
Schachthoogte laag
Hakhoogte 3 cm
Materiaal voering Leer
Materiaal zool Rubber
Materiaal buitenkant Leer
Geslacht Dames
Artikel Nr. 00042008

Dans je graag door bloemenvelden of ben je voortdurend achter de kinderen aan het rennen in het park? Dan is de 0332542/150 Rio van Wolky de perfecte metgezel voor jou! Deze luchtige, blauwe damesschoen geeft je de vrijheid die je nodig hebt om volop van het leven te genieten. Niet alleen zorgt de lage schachthoogte voor optimale bewegingsvrijheid, maar de rubberen zool biedt ook nog eens een vitale grip voor elke situatie, van traplopen tot over kiezels balanceren.

Zodra je deze schoen aantrekt, voel je de kwaliteit en het vakmanschap van het merk Wolky. De buitenkant is gemaakt van soepel en sterk leer, perfect voor wie houdt van avontuur en graag buiten de gebaande paden treedt. En om ervoor te zorgen dat je voeten zelfs na een lange dag nog comfortabel blijven, is de voering ook van leer gemaakt. Voetjes van de vloer: het is tijd om op stap te gaan!

De 0332542/150 Rio is een schoen om van te houden en om in te leven. De karaktervolle blauwe kleur voegt een speels en modieus accent toe aan je outfit, ideaal om de lente - of beter gezegd, het hele jaar door - mee te verwelkomen. Dus waar wacht je nog op? Trakteer jezelf op dit pareltje uit de collectie van Wolky en stap in een wereld van comfort, vrijheid en stijl. Lach het leven tegemoet met de 0332542/150 Rio en schitter als nooit tevoren!

Ben je op zoek naar sandalen die zowel stijlvol als comfortabel zijn? Dan zijn de 0332542/150 Rio sandalen van Mulder Schoenen uit de SWING collectie de perfecte keuze voor elke moderne en modebewuste vrouw.
Deze sandalen zijn ontworpen met aandacht voor detail en bieden een perfecte combinatie van functionaliteit en trendsettend design. Dankzij de dikke zool kun je moeiteloos de hele dag lopen zonder vermoeide voeten te krijgen. De verstelbare klittenbandsluiting zorgt ervoor dat je de sandalen kunt aanpassen aan jouw persoonlijke pasvorm, terwijl de volledig verstelbare wreef, voorvoet en enkel zorgen voor optimale ondersteuning en comfort.
Het lederen binnenwerk van de Rio sandalen zorgt voor de perfecte pasvorm en ademend vermogen, waardoor je voeten fris en droog blijven, zelfs op de warmste zomerdagen. Het uitneembare kurken voetbed is geschikt voor eigen steunzolen en voegt een extra laagje comfort toe aan deze al geweldige sandalen.
De 0332542/150 Rio sandalen zijn verkrijgbaar in een scala aan vrolijke kleuren, waardoor je elke outfit kunt opfleuren. Kies voor klassiek blauw of een levendige kleur die bij jouw persoonlijkheid past en steel de show waar je ook gaat.
Speciaal ontworpen voor dames en beschikbaar in de maten 37 tot en met 42, hebben deze sandalen een medium tot brede wijdte, waardoor ze geschikt zijn voor verschillende voetvormen.
Mulder Schoenen staat bekend om kwaliteitsschoenen die een perfecte pasvorm, tijdloos design en optimaal comfort combineren. Met meer dan 40 jaar ervaring begrijpen we bij Mulder Schoenen dat slecht passende schoenen je hele dag kunnen verpesten. Daarom zijn al onze schoenen ontworpen met oog op comfort en ondersteuning.
Wanneer je kiest voor de 0332542/150 Rio sandalen van Mulder Schoenen, kies je voor zorgeloosheid en stijl. Ervaar het comfort en de kwaliteit waar Wolky bekend om staat en bestel vandaag nog jouw paar. Verwen jezelf en geniet van elke stap die je zet!
Dus dames, waar wacht je nog op? Laat jezelf stralen met de 0332542/150 Rio sandalen en ervaar het comfort en de stijl van Wolky. Designed for walking, designed for you.