Wolky

0302511/801 Dub

Op voorraad bij u in de buurt?
Bezig met laden...
  • Gratis verzending in NL en BE vanaf €49,95
  • Voor 16:00 besteld, morgen in huis
  • Niet goed? Geld terug! 30 dagen bedenktijd
  • Achteraf betalen met Klarna
Meer informatie
Merk Wolky
Kleur Blauw
Sale 10
Uitneembare binnenzool Ja
Schachthoogte enkelhoog
Hakhoogte 3 cm
Materiaal voering Leer
Materiaal zool Rubber
Materiaal buitenkant Leer
Geslacht Dames
Artikel Nr. 00045619

Maak kennis met de 0302511/801 Dub van Wolky, een blauwe laars die je van je sokken blaast! Figuurlijk dan, want in werkelijkheid geven deze laarzen je een stevig fundament om de wereld op te trotseren.

Deze laarzen zijn gemaakt voor de vrouw die weet wat ze wil – comfortabel maar toch stijlvol voor de dag komen. Ze zijn leuk, ze zijn stoer en, laten we eerlijk zijn, ze zijn een tikkeltje eigenwijs. Welke kledingstijl je ook hebt, deze Wolkies passen overal bij. Dat leuke zomerjurkje? Check! De strakke leren broek? Dubbelcheck! Van casual brunches tot chique diners, deze laarzen zijn je nieuwe beste vriend op schoenengebied.

Maar waarom stoppen bij enkel kijken als je ook kunt voelen? De 0302511/801 Dub van Wolky zijn niet alleen prachtig om te zien, maar zitten ook heerlijk. De zachte lederen voering en stevige rubberen zolen geven je het gevoel alsof je op wolken loopt. Voeg hierbij het rijke, blauwe leer van de buitenkant en je hebt een laars die comfort, kwaliteit en stijl in één is – klaar om aan de voeten van moderne vrouwen te schitteren.

Even tussen jou en mij, heeft iemand je ooit verteld dat stijl en comfort niet samen gaan? Hmm... Ze hebben duidelijk nog nooit gehoord van de 0302511/801 Dub van Wolky! Trek ze aan, stap erop uit en laat zien dat comfort en stijl hand in hand kunnen gaan!

En weet je wat het mooiste is? Elke keer dat je deze laarzen aantrekt, straal je een tikje zelfvertrouwen meer uit. Klaar om de wereld te veroveren. Op jouw manier, in jouw stijl. Met de 0302511/801 Dub van Wolky stap je altijd goed!

Ben je op zoek naar de perfecte blauwe enkelhoge damesschoen die jou zowel comfortabel als stijlvol door de dag heen zal loodsen? Maak kennis met de 0302511/801 Dub van Wolky! Deze prachtige schoen, gemaakt van hoogwaardig nubuckleer, belooft het ultieme loopplezier waar Wolky zo bekend om staat.
Met zijn trendy en tijdloze Dub Antique nubuck blauwe kleur voegt deze schoen moeiteloos een vleugje flair toe aan elke outfit. Bovendien biedt de enkelhoge schachthoogte optimale ondersteuning voor je voeten zonder in te boeten op bewegingsvrijheid.
Wat deze schoen echt bijzonder maakt, is het feit dat zowel de voering als de buitenkant volledig zijn gemaakt van ademend leer. Dit zorgt ervoor dat je voeten de hele dag fris en comfortabel aanvoelen, zelfs na urenlang rondlopen.
Maar het echte pronkstuk van de 0302511/801 Dub is het unieke voetbed van Wolky. Dit anatomisch gevormde voetbed, ontworpen met een combinatie van kurk en een laag memory foam, garandeert ongeëvenaard comfort en ondersteuning voor je voeten. Zeg maar dag tegen pijnlijke drukpunten en hallo tegen moeiteloos lopen, de hele dag door.
Bij Wolky begrijpen we dat elk paar voeten uniek is, daarom ontwerpen en produceren we alles zelf, van het bovenwerk van de schoen tot de zool. Onze schoenen worden met de hand gemaakt in onze werkplaats, waar vakmanschap en kwaliteit centraal staan.
Dus, waar wacht je nog op? Voeg de 0302511/801 Dub Antique nubuck schoenen vandaag nog toe aan je collectie en ervaar zelf het verschil dat Wolky kan maken in jouw dagelijkse leven. Comfort en stijl gaan hand in hand bij Wolky, en wij beloven je dat onze schoenen je beste vrienden zullen zijn, van 's ochtends vroeg tot 's avonds laat.
Want bij Wolky draait het niet alleen om mooie schoenen; het draait om schoenen die zijn ontworpen om op te lopen. En dat is precies waar wij voor staan! Maak vandaag nog de keuze voor kwaliteit, comfort en stijl met de 0302511/801 Dub van Wolky. Je zult er geen spijt van krijgen!