Wolky

0252649/800 Yell

Op voorraad bij u in de buurt?
Bezig met laden...
  • Gratis verzending in NL en BE vanaf €49,95
  • Voor 16:00 besteld, morgen in huis
  • Niet goed? Geld terug! 30 dagen bedenktijd
  • Achteraf betalen met Klarna
Meer informatie
Merk Wolky
Kleur Blauw
Sale 10
Uitneembare binnenzool Ja
Schachthoogte laag
Hakhoogte 3 cm
Materiaal voering Leer
Materiaal zool Rubber
Materiaal buitenkant Leer
Geslacht Dames
Artikel Nr. 00041971

Hey daar, fashionable lady! Ben jij klaar om een blauwe bolide aan je voetenserie toe te voegen? Maak plaats voor het nieuwste model van Wolky: de 0252649/800 Yell. Deze schoen straalt een unieke, blauwe gloed uit. Het is een tint die zelfs de blauwe lucht jaloers maakt. En heb jij de nadruk op het vrijetijdsgevoel al opgemerkt? Ja, ze zijn laag aan de schacht en net zo relaxt als jij op je vrije dag.

Met de 0252649/800 Yell stap je zeer amusant; ze bieden comfort, waarbij "fit" en "fun" hand in hand gaan. Ook al heb je ze nog nooit aangehad, ze voelen aan als oude vertrouwde vrienden. En raad eens, ze zijn niet alleen van buiten mooi... Ze hebben een lekkere dikke laag leer aan de buitenkant voor de chique momenten en natuurlijk de voering, ook leer, voor dat verwennende luxe gevoel onder je voeten. Tel daar de buigzame rubberen zool bij op, en je hebt een schoen die belooft je overal naartoe te dansen.

De 0252649/800 Yell is meer dan enkel een blauwe schoonheid. Ze is de perfecte balans tussen mode en comfort. En het leukste van alles? Ze wachten met smart om op jouw voeten de show te stelen. Dus waar wacht je nog op? Voeg een beetje extra glamour toe aan je dagelijkse stijl en voel de luxe en het comfort van Wolky aan je voeten. En het allerbelangrijkste, met elke stap die je zet in de 0252649/800 Yell, draag je bij aan een duurzamere wereld.

Er is meer in het leven dan alleen maar schoenen… maar het loopt wel een stuk lekkerder met goede schoenen aan je voeten, toch? Dus waar wacht je nog op? Voel je blauw, maar dan op de goede manier, met de 0252649/800 Yell. Stap in stijl en duurzaamheid!

Maak kennis met de Yell Storm suede-Retro leather schoenen van Wolky: jouw perfecte metgezel voor comfort en stijl. Als vrouw weten we allemaal hoe een paar slechte schoenen onze hele dag kunnen verpesten. Gelukkig hoef je daar met Wolky geen last meer van te hebben.
Bij Wolky nemen we jouw loopplezier serieus en streven we ernaar om kwaliteitsschoenen te maken die een perfecte pasvorm combineren met tijdloos design en optimaal comfort. De Yell Storm suede-Retro leather schoenen zijn speciaal ontworpen om jouw voeten de ondersteuning te bieden die ze nodig hebben.
Met hun lage schachthoogte en blauwe kleur weten deze schoenen je niet alleen te verleiden met hun uiterlijk, maar ook met hun functionaliteit. Het materiaal van de voering en buitenkant is van leer, wat zorgt voor duurzaamheid en ademend vermogen.
De rubberen zool biedt grip en zorgt ervoor dat je met vertrouwen kunt lopen, waar je ook bent. De unieke combinatie van stijl en comfort maakt deze schoenen perfect voor dames die op zoek zijn naar schoenen die geschikt zijn voor dagelijks gebruik.
Het voetbed van de Yell Storm suede-Retro leather schoenen bestaat uit een combinatie van kurk met een laag memory foam en is bedekt met suède. Dit biedt je voeten de optimale ondersteuning en zachtheid die ze verdienen. Wolky staat bekend om zijn anatomisch gevormde voetbedden die zorgen voor ongeëvenaard comfort.
Of je nu een drukke werkdag voor de boeg hebt, een wandeling in het park wilt maken of een avondje uit gaat, de Yell Storm suede-Retro leather schoenen zijn er voor je. Deze schoenen zullen je niet belemmeren tijdens het lopen, maar je juist ondersteunen om zorgeloos de dag door te komen.
Kies voor comfort, stijl en kwaliteit met de Yell Storm suede-Retro leather schoenen van Wolky. Ervaar het verschil dat Wolky kan maken in jouw dagelijkse leven. Bestel ze vandaag nog en sta versteld van het comfort dat deze schoenen bieden. Wolky, ontworpen voor vrouwen die weten wat ze willen en die niet willen inleveren op stijl en kwaliteit. Dus waar wacht je nog op? Het is tijd om je voeten te verwennen met de Yell Storm suede-Retro leather schoenen!