Wolky

0212590/920 Mako

Op voorraad bij u in de buurt?
Bezig met laden...
  • Gratis verzending in NL en BE vanaf €49,95
  • Voor 16:00 besteld, morgen in huis
  • Niet goed? Geld terug! 30 dagen bedenktijd
  • Achteraf betalen met Klarna
Meer informatie
Merk Wolky
Kleur Blauw
Sale 10
Uitneembare binnenzool Ja
Schachthoogte laag
Hakhoogte 3 cm
Materiaal voering Textiel
Materiaal zool Rubber
Materiaal buitenkant textile/leather
Geslacht Dames
Artikel Nr. 00046023

Heb je een passie voor schoenen en houd je van comfort en stijl? Dan zit je op de goede plek. Maak kennis met de 0212590/920 Mako, een charmante verpersoonlijking van de beroemde Wolky kwaliteit. Wanneer je deze blauwe damesschoen ziet, zie je meer dan alleen een mooi ontwerp. Je ziet 100 jaar passie, vakmanschap en ambitie stralen.

Licht aan je voeten, zacht voor de aarde. De lage schachthoogte biedt een sportieve uitstraling die bij elke outfit past. En met een buitenkant van textiel en leer, weet je dat je kiest voor duurzaamheid. Het zijn de schoenen waarmee je met een gerust hart de wereld instapt.

Loop je een dagje door de stad of een avondje uit, met de voering van textiel en een zool van rubber blijven je voeten de hele dag comfortabel. Deze schoenen hebben het karakter en de duurzaamheid waar je naar op zoek bent. En het mooiste? Ze zijn ontworpen om jou en de aarde een beter gevoel te geven.

Zeg 'ja' tegen stijl, 'ja' tegen comfort, en 'ja' tegen duurzaamheid met de 0212590/920 Mako van Wolky. Want de wereld is van ons allemaal, laten we deze dus maar modieus en duurzaam doorgeven aan de komende generaties!

Hey jij daar! Sta je op het punt om nieuwe schoenen te kopen? Dan ben je bij Wolky aan het juiste adres. We weten als geen ander hoe belangrijk het is om comfortabele, ondersteunende schoenen te hebben die er ook nog eens goed uitzien. En daarom willen we je graag voorstellen aan onze nieuwste aanwinst: de Mako 3-D Knitting schoenen van Mulder Schoenen! De Mako 3-D Knitting schoenen zijn een mix van stijl en functionaliteit. Het unieke 3-D gebreide bovenwerk zorgt ervoor dat de schoenen als een tweede huid om je voeten passen. Geen knellende punten of drukplekken meer, maar een perfecte pasvorm die de hele dag comfort biedt. En alsof dat nog niet genoeg is, zijn de schoenen ook nog eens ontzettend hip en trendy. Het blauwe kleurenschema voegt een vleugje frisheid toe aan elke outfit, terwijl het vrouwelijke design ervoor zorgt dat je er altijd fashionable uitziet. Maar laten we het nu hebben over het belangrijkste aspect van deze schoenen: het comfort. Het voetbed is het beste bewaarde geheim van Wolky en dat is bij de Mako 3-D Knitting niet anders. Het anatomisch gevormde voetbed is ontworpen om elke curve van je voet te ondersteunen en te omhullen. Of je nu een lange dag op kantoor hebt of een wandeling maakt door de stad, deze schoenen zorgen ervoor dat je voeten zich altijd op hun gemak voelen. En we hebben het nog niet eens gehad over de materialen! Het bovenwerk is gemaakt van een combinatie van textiel en leer, waardoor de schoenen niet alleen duurzaam zijn, maar ook een luxe uitstraling hebben. De voering van textiel zorgt voor ademend vermogen, zodat je voeten koel en fris blijven, zelfs op warme dagen. En de rubberen zool biedt optimale grip, zodat je met vertrouwen kunt lopen, waar je ook bent. Dus waar wacht je nog op? Zeg vaarwel tegen pijnlijke voeten en hallo tegen ultiem comfort met de Mako 3-D Knitting schoenen van Mulder Schoenen. Ze zijn speciaal ontworpen om jouw loopplezier serieus te nemen en je te voorzien van de perfecte schoenen voor elke gelegenheid. Of je nu gaat werken, winkelen of een avondje uit gaat, met deze schoenen blijf je stijlvol en comfortabel. Dus waar wacht je nog op? Bestel vandaag nog een paar en laat je voeten eindelijk genieten van de aandacht die ze verdienen!