Wolky

0177710 Phoenix

Op voorraad bij u in de buurt?
Bezig met laden...
  • Gratis verzending in NL en BE vanaf €49,95
  • Voor 16:00 besteld, morgen in huis
  • Niet goed? Geld terug! 30 dagen bedenktijd
  • Achteraf betalen met Klarna
Meer informatie
Merk Wolky
Kleur Bruin
Sale 10
Uitneembare binnenzool Ja
Schachthoogte enkelhoog
Hakhoogte 3 cm
Materiaal voering Leer
Materiaal zool Rubber
Materiaal buitenkant Leer
Geslacht Dames
Artikel Nr. 00048034

Grijp je kans om zo veerkrachtig als een feniks te zijn met de 0177710 Phoenix van Wolky. Een schoen die je trouw blijft, de hele dag door. Hij zorgt ervoor dat jij je beste beentje voor kan zetten, zelfs als je de behoefte voelt om kilometers te maken. De uitdaging aangaan was nog nooit zo aantrekkelijk, toch?

Met zijn stijlvolle bruine tint - of moeten we zeggen dark brown - past deze schoen bij elke outfit. Want laten we eerlijk zijn, wie kan er nu zonder die eeuwige fashionpartner genaamd 'bruin'? Het is net als je beste kameraad die altijd voor je klaarstaat, zelfs wanneer je op je minst charmant bent.

Geniet van het comfortabele gevoel dat het soepele leer je geeft. Net als een verse brownie, maar dan zonder calorieën. Hoewel het echt verleidelijk lijkt, raden we je toch aan om deze schoenen niet op te eten. We weten zeker dat ze veel beter tot hun recht komen rond je enkels.

Even een momentje voor de binnenkant: de voering en zool van leer zorgen ervoor dat jij na een lange dag nog steeds zin hebt om een dansje te wagen. Voorspel een leven zonder zere voeten. Klinkt als een droom, of niet? En dankzij de rubberen zool heb je altijd de juiste grip om de wereld aan te kunnen. Klaar om je vleugels uit te slaan?

Dus dames, trek die veters strak en maak je klaar om de show te stelen. Met de 0177710 Phoenix van Wolky aan je voeten, ben je klaar voor alles wat op je pad komt.

Als vrouw hebben we allemaal wel eens het gevoel gehad dat onze schoenen onze hele dag kunnen verpesten. Bij Wolky nemen we jouw loopplezier serieus en streven we ernaar om comfortabele, ondersteunende en stijlvolle schoenen te maken die gemaakt zijn om op te lopen. We zijn dan ook trots om de Mulder Schoenen 0177710 Phoenix voor dames te presenteren, een perfecte combinatie van stijl en comfort.
Met een prachtige bruine kleur en een enkelhoogte van de schacht, geven deze schoenen elke outfit een stoere en trendy touch. Het hoogwaardige leer aan de buitenkant zorgt niet alleen voor duurzaamheid en slijtvastheid, maar geeft de schoenen ook een luxe uitstraling die perfect past bij hun tijdloze en elegante stijl. De voering van leer zorgt voor ademend vermogen en een goede vochtregulatie, waardoor je geen last zult hebben van klamme voeten, zelfs niet op de warmste dagen.
Wat deze schoenen echt uniek maakt, is het voetbed. Het voetbed van de 0177710 Phoenix is anatomisch gevormd en gemaakt van een combinatie van kurk en memory foam, wat zorgt voor ongeëvenaard comfort. Het past zich aan aan de vorm van je voeten en zorgt voor de juiste drukverdeling, waardoor vermoeide voeten worden voorkomen. Daarnaast biedt de rubberen zool goede grip en schokabsorptie, waardoor je altijd stevig en stabiel staat, of je nu een wandeling maakt in het park of naar je werk gaat.
Bij Wolky ontwerpen én produceren we alles zelf, van het bovenwerk van de schoen tot de zool. Hierdoor kunnen we de hoogste kwaliteit en het beste comfort garanderen. Onze schoenen worden met de hand gemaakt door vakmensen met jarenlange ervaring; bij elk paar schoenen zijn wel 100 handen betrokken. Met de Mulder Schoenen 0177710 Phoenix ben je verzekerd van comfortabele en ondersteunende schoenen die gemaakt zijn om op te lopen. Of je nu een lange dag op kantoor hebt of een avondje uit gaat, met deze schoenen blijven je voeten blij en pijnvrij.
Twijfel niet langer en geef jezelf het comfort en de stijl die je verdient met de 0177710 Phoenix van Mulder Schoenen. Bestel ze vandaag nog en ervaar het verschil dat Wolky maakt in jouw loopplezier.
Wil je meer weten over ons merk? Bij Wolky ontwerpen en produceren we alles zelf, van het bovenwerk van een schoen tot de zool. We hebben al 40 jaar ervaring in het voorzien van vrouwen van comfortabele, ondersteunende en stijlvolle schoenen die gemaakt zijn om je de hele dag te ondersteunen. Onze schoenen worden