Wolky

0157716/800

Op voorraad bij u in de buurt?
Bezig met laden...
  • Gratis verzending in NL en BE vanaf €49,95
  • Voor 16:00 besteld, morgen in huis
  • Niet goed? Geld terug! 30 dagen bedenktijd
  • Achteraf betalen met Klarna
Meer informatie
Merk Wolky
Kleur Blauw
Sale 10
Uitneembare binnenzool Ja
Schachthoogte halfhoog
Hakhoogte 3 cm
Materiaal voering Leer
Materiaal zool Rubber
Materiaal buitenkant Leer
Geslacht Dames
Artikel Nr. 00048629

Heb jij altijd al willen paraderen op de catwalk maar dan gewoon in het dagelijks leven? Voeg een vleugje vogue toe aan jouw stijl met de blauwe 0157716/800 van Wolky. Deze halfhoge damesschoen staat te trappelen om de schoonheid van jouw voeten te benadrukken.

Stel je eens voor, jij met deze eye-catcher aan je voeten stralend als een superster. De buitenkant van de schoen is gemaakt van leer, waardoor ze er niet alleen prachtig uitzien, maar ook nog robuust en duurzaam zijn. En dan de binnenkant, oh die heerlijke binnenkant. Echt leer biedt uitzonderlijk comfort en laat jouw voeten prinsheerlijk rusten.

En dan hebben we het nog niet eens gehad over de rubberen zool. Het houdt je voeten comfortabel, of je nu een romantische middagwandeling maakt of een marathon winkelen in de planning hebt. En het beste is, je gaat niet alleen comfy, maar ook flitsend de deur uit met die trendy blauwe kleur.

Van binnenuit stralen was nog nooit zo makkelijk met deze wolky schoen. Ze zijn ideaal om te mixen en matchen met je favoriete outfits en geven je de vrijheid om te zijn wie je wilt zijn! Ben jij klaar voor een flitsende eerste stap? Twijfel dan niet langer en trakteer je voeten op de betoverende schoonheid van de 0157716/800.

Hey daar! Op zoek naar schoenen die niet alleen je dag opvrolijken, maar ook je voeten de ondersteuning geven die ze verdienen? Dan zijn de 0157716/800 schoenen van Mulder Schoenen echt iets voor jou! Deze blauwe beauty's met een halfhoge schachthoogte zijn speciaal ontworpen voor dames zoals jij die comfort en stijl hoog in het vaandel dragen.
Wat de 0157716/800 schoenen echt uniek maakt, is het voetbed van Wolky. Wolky staat bekend om haar aandacht voor comfortabel en ondersteunend schoeisel. Het voetbed, gemaakt van een combinatie van kurk en memory foam, past zich naadloos aan jouw voeten aan en zorgt voor optimale demping en ondersteuning. Geen vermoeide voeten meer aan het einde van de dag, maar alleen nog maar comfort en support.
Het hoogwaardige leer aan zowel de buitenkant als de voering van de schoenen zorgen niet alleen voor een stijlvolle look, maar ook voor duurzaamheid en ademend vermogen. De rubberen zool zorgt voor een uitstekende grip, ongeacht de weersomstandigheden. Zo kun je met de 0157716/800 schoenen vol vertrouwen de straat op, terwijl je er tegelijkertijd trendy uitziet.
Als vrouw begrijp je maar al te goed hoe belangrijk het is om goed schoeisel te hebben. Bij Wolky weten we dat ook als geen ander. Al 40 jaar voorzien we vrouwen zoals jij van comfortabele en modieuze schoenen die zijn gemaakt om op te lopen. Met de 0157716/800 schoenen sla je dan ook twee vliegen in één klap. Ze bieden je het comfort en de ondersteuning die je nodig hebt, terwijl je er ook nog eens geweldig uitziet.
Dus waar wacht je nog op? Gun je voeten het comfort en de ondersteuning die ze verdienen met de 0157716/800 schoenen van Mulder Schoenen. Bestel ze vandaag nog en laat je verrassen door het verschil dat goede schoenen kunnen maken. Jouw voeten zullen je dankbaar zijn! Heb je vragen over de pasvorm of het bestellen van deze schoenen? Neem gerust contact met ons op, we helpen je graag verder. Happy shopping!