Wolky

0142594/800 Babati

Op voorraad bij u in de buurt?
Bezig met laden...
  • Gratis verzending in NL en BE vanaf €49,95
  • Voor 16:00 besteld, morgen in huis
  • Niet goed? Geld terug! 30 dagen bedenktijd
  • Achteraf betalen met Klarna
Meer informatie
Merk Wolky
Kleur Blauw
Sale 10
Uitneembare binnenzool Ja
Schachthoogte laag
Hakhoogte 2 cm
Materiaal voering Leer
Materiaal zool Rubber
Materiaal buitenkant textile/leather
Geslacht Dames
Artikel Nr. 00045991

Ken je die dagen dat je lichte, comfortabele schoenen nodig hebt die er ook nog eens stijlvol uitzien? Maak kennis met de 0142594/800 Babati, een trendy blauwe damesschoen van het merk Wolky. Met een buitenkant van textile en leer, draagt deze schoen bij aan een positieve trend in de modewereld. Duurzame mode hoeft namelijk niet saai te zijn! Sterker nog, deze schoen verzekert je van zowel complimenten op je uitstekende smaak als op je bewuste keuzes.

Maar wacht, we zijn er nog niet! De rubberen zool zorgt ervoor dat je geen moeite hebt met het beklimmen van bergen, letterlijk of figuurlijk. Of je nu naar je werk sprint om de bus te halen of de hond uitlaat door het park, deze zool geeft je de grip die je nodig hebt. De leren voering zorgt daarbij voor extra comfort. Niemand geniet van benauwde voeten, toch?

En dat alles, terwijl je er nog steeds uitziet alsof je net van een modeshow bent gelopen. Geloof ons niet zomaar, probeer de Babati zelf! Perfect voor dames die op zoek zijn naar comfort en stijl en die hun keuzes graag laten werken voor een toekomst die net zo uitnodigend is als deze schoen.

Ben je klaar om de show te stelen met deze milieuvriendelijk fashionable Wolky's? Je weet wat je te doen staat!

Hey jij daar! Op zoek naar een stoere sneaker die er niet alleen goed uitziet, maar ook zorgt voor ultiem loopcomfort? Zoek niet verder, want de 0142594/800 Babati van Mulder Schoenen is precies wat je nodig hebt! Deze blauwe sneakers zijn speciaal ontworpen om jou elke dag weer te laten stralen en je voeten te laten genieten. Laat me je wat meer vertellen over deze bijzondere Babati sneakers. Het eerste wat opvalt is de hoogwaardige kwaliteit van de buitenkant. Gemaakt van zacht en soepel canvas, zorgen deze sneakers voor een comfortabele pasvorm die zich perfect naar jouw voeten vormt. Maar dat is nog niet alles! De voering van de Babati is volledig gemaakt van leer, wat zorgt voor een ademend effect en extra comfort. Maar waar deze sneakers echt in uitblinken, is het unieke voetbed. Het uitneembare voetbed is speciaal ontworpen met een verhoging onder de hiel, zodat je automatisch een juiste houding aanneemt tijdens het lopen. Dit zorgt niet alleen voor extra comfort, maar ook voor een betere ondersteuning van je voeten. Geen vermoeide voeten aan het einde van de dag dus! Daarnaast is de Babati ook nog eens optimaal te verstellen door middel van de vetersluiting. Zo kun je de sneakers perfect aanpassen aan jouw voeten, voor een optimale pasvorm. En als kers op de taart heeft de achterkant van de sneakers een speciaal ontwerp om slippen van de hiel te voorkomen. Geen gedoe meer met schoenen die steeds van je voeten glijden! Maar dat is nog niet alles wat deze sneakers te bieden hebben. De bovenzijde van de Babati heeft een zachte rand, wat zorgt voor nog meer comfort tijdens het dragen. En het beste van alles? Het uitneembare voetbed is geschikt voor eigen zooltjes. Dus als je speciale inlegzooltjes hebt, kun je deze gewoon in de Babati sneakers plaatsen voor extra ondersteuning. Wat betreft de technische specificaties, zijn de Babati sneakers voorzien van een rubberen zool. Dit materiaal zorgt niet alleen voor flexibiliteit, maar ook voor lichtheid. Zo kun je moeiteloos de dag doorkomen zonder vermoeide voeten te krijgen. Mulder Schoenen en het merk Wolky weten als geen ander hoe belangrijk het is om comfortabele schoenen te dragen. Schoenen die niet alleen lekker zitten, maar ook je voeten optimaal ondersteunen. Daarom hebben ze de Babati sneakers ontworpen met jouw loopplezier in gedachten. Met meer dan 40 jaar ervaring in het maken van kwaliteitsschoenen, hebben ze alles gedaan om ervoor te zorgen dat je aan het einde van de dag zelfs vergeet dat je ze nog aan hebt. Dus waar wacht je nog op? Neem afscheid van slecht zittende schoenen en maak kennis met de Babati sneakers van Mulder Schoenen. Kies voor comfort, kies voor stijl, kies voor de 0142594/800 Babati. Bestel vandaag nog en laat je voeten verwennen als nooit tevoren!