Wolky

0053250/430 Nomad

Op voorraad bij u in de buurt?
Bezig met laden...
  • Gratis verzending in NL en BE vanaf €49,95
  • Voor 16:00 besteld, morgen in huis
  • Niet goed? Geld terug! 30 dagen bedenktijd
  • Achteraf betalen met Klarna
Meer informatie
Merk Wolky
Kleur Bruin
Sale 10
Uitneembare binnenzool Nee
Schachthoogte laag
Materiaal voering Leer
Materiaal zool Rubber
Materiaal buitenkant Leer
Geslacht Dames
Artikel Nr. 00050035

Hey daar, heb je weleens een vogelvlucht willen nemen en eindeloos door de straten willen zwerven? Maak kennis met de Nomad van Wolky, jouw trouwe metgezel voor elke stedelijke safari. Deze stoere lage damesschoenen in een rijke cognac-bruine kleur zijn gemaakt van het fijnste leer. Ze ademen luxe en avontuur tegelijk. Ze roepen je naam, een beetje zoals Wolkenkrabbers naar Spiderman; maar dan met meer stijl en comfort.

Neem nu de binnenvoering, gemaakt van leer, houdt jouw voeten als een lieve moeder warm en comfortabel. Of de betrouwbare rubberen zool die je helpt struikelen aan het eind van een lange dag te vermijden, of zelfs na een paar drankjes met vrienden. En zeg eens eerlijk, wie houdt er nou niet van echte lederen schoenen? Ze hebben een beetje dat onweerstaanbare oude school charme, dat doet denken aan Indiana Jones, maar dan veel stijlvoller.

En het beste van alles? Je brengt ook nog eens een ode aan de aarde met deze schoenen. Dus voel je vrij om je wandellust naar buiten te laten en de wereld te verkennen met deze ecologisch verantwoorde vrienden aan je voeten. Het avontuur van een leven begint met de Nomad. Stap met vertrouwen de dag in. Stamp in plassen. Dans tot de zon opkomt. Ren een marathon, of loop gewoon naar de supermarkt. Wat je ook doet, de Nomad staat altijd klaar om mee te gaan. Kortom, de wereld ligt aan je voeten, letterlijk en figuurlijk, met deze Nomad schoenen aan je voeten!

Ben je het zat om je dag te laten verpesten door slechte schoenen? Bij Wolky begrijpen we dit probleem maar al te goed en daarom nemen we jouw loopplezier serieus. Onze passie is het ontwerpen en produceren van kwaliteitsschoenen die niet alleen een perfecte pasvorm hebben, maar ook tijdloos design en optimaal comfort bieden. We weten hoe belangrijk het is dat schoenen steun bieden, want naast dat ze lekker moeten zitten, moeten ze ook je voeten ondersteunen. En daar heb je écht iets aan!
De 0053250/430 Nomad in de kleur bruin cognac is een van onze geweldige schoenen, speciaal ontworpen voor dames. Het materiaal van de voering is leer, wat ervoor zorgt dat je voeten ademen en comfortabel blijven, zelfs na een lange dag wandelen. De buitenkant van de schoenen is gemaakt van hoogwaardig leer, waardoor ze er niet alleen fantastisch uitzien, maar ook duurzaam zijn. De zool is gemaakt van rubber, wat zorgt voor goede grip en stabiliteit tijdens het lopen.
Wat deze schoenen echt uniek en bijzonder maakt, is het gebruik van Vegi leather. Wolky begrijpt dat er vrouwen zijn die graag mooie schoenen dragen, maar ook rekening willen houden met het milieu en het welzijn van dieren. Daarom hebben we gekozen voor Vegi leather, een innovatief en diervriendelijk materiaal dat de look en feel van echt leer heeft, maar zonder de schadelijke effecten op het milieu en dierenleed. Met de 0053250/430 Nomad heb je dus een stijlvolle schoen op een ethisch verantwoorde manier.
Wolky ontwerpt en maakt al haar schoenen met de hand, omdat we geloven dat dit de enige manier is om de hoogste kwaliteit en het beste comfort te garanderen. Ons unieke voetbed, dat het hart vormt van elke Wolky-schoen, is anatomisch gevormd en combineert kurk met een laag memory foam voor ongeëvenaard comfort. Het voetbed is de reden waarom zoveel vrouwen zeggen dat ze nooit meer anders willen dan Wolky.
Bij Wolky begrijpen we dat elke voet uniek is en daarom hebben we naast onze uitgebreide collectie comfortschoenen ook speciale schoenen voor vrouwen met specifieke behoeften, zoals hallux valgus, diabetes of de behoefte aan waterdichte schoenen. Wat je wensen ook zijn, Wolky heeft de perfecte schoen voor jou. Laat je verrassen door de kwaliteit, het comfort en het tijdloze design van Wolky. Onze missie is om schoenen te maken om op te lopen en jou te laten genieten van een actief leven, zonder dat je je zorgen hoeft te maken over je voeten.
Met de 0053250/430 Nomad van