Woden

Woden staat voor Works Of Denmark. Een Scandinavisch sneakermerk met een grote liefde voor comfort en het milieu. Uit respect voor het milieu en de omgeving heeft Woden een visie op duurzaamheid ontwikkeld: REDUCE. REUSE. RECYCLE. Om hun voetafdruk groener te maken hebben ze zoveel mogelijk synthetische materialen vervangen door bijvoorbeeld visleer, kurk en minimaal 10% gerecycled rubber.

Producten 1-20 van 25

Van laag naar hoog sorteren
Pagina
artikelen

WODEN

 

Woden: Scandinavisch design ontmoet duurzaamheid bij de Mulders in Alkmaar

Stap binnen in de wereld van Woden, waar Scandinavisch design en duurzaamheid samenkomen in perfecte harmonie. Bij de Mulders (voorheen bekend als Mulder Schoenen) in het sfeervolle Alkmaar, zijn we verheugd om het unieke assortiment van dit Scandinavische merk te presenteren, dat bekend staat om zijn compromisloze stijl en milieubewuste benadering.

Woden is een meester in het mixen van eigentijds design met duurzame materialen en productieprocessen. Elk paar schoenen is doordrenkt met de Scandinavische esthetiek van eenvoud, functionaliteit en minimalisme, terwijl het tegelijkertijd een statement maakt in termen van duurzaamheid en respect voor onze planeet.

Of je nu op zoek bent naar stijlvolle sneakers voor een dagje in de stad of naar comfortabele instappers voor een ontspannen weekend, Woden heeft voor elk wat wils. Hun schoenen zijn niet alleen een lust voor het oog, maar bieden ook het comfort en de ondersteuning die je nodig hebt om de wereld te verkennen met vertrouwen en gemak.

Dus, waar wacht je nog op? Ontdek de perfecte combinatie van design en duurzaamheid met Woden bij de Mulders in Alkmaar. Laat je voeten verwennen met de schoenen die niet alleen je stijl verheffen, maar ook een positieve impact hebben op de wereld om ons heen.

de Mulders

(voorheen Mulder Schoenen)

 

Om ons prachtige verhaal te vertellen hebben wij hier onderaan wat zoekwoorden toegevoegd, zodoende kan Google de Mulders vinden, waardoor wij jouw zoektocht naar stijl makkelijker maken. Het helpt ook als jullie je ervaringen delen en iedereen over ons vertellen online, maar ook in het echte leven.

Dus Google, hierbij een paar woordjes:

Duurzame schoenen Alkmaar - Duurzame schoenenwinkel Alkmaar - Duurzame schoenen dames en heren - Eco-vriendelijke schoenen Alkmaar - Duurzame schoenen Nederland - Duurzame schoenenwebshop - Duurzame merkschoenen - Milieuvriendelijke schoenenwinkel - Veganistische schoenen Alkmaar - Fairtrade schoenen Nederland

Omdat wij toch zo lekker bezig zijn:

Duurzame schoenen - Eco-vriendelijke schoenen - Fairtrade schoenen - Veganistische schoenen  -Duurzame schoenenwinkel - Milieuvriendelijke schoenen - Duurzame merkschoenen - Ethische schoenen - Groene schoenen - Duurzame mode Nederland

En dan ook nog onze mooie merken:

Veja, Hunter, Timberland, Wolky, Think, El Naturalista, Keen, Birkenstock, Saucony, Salomon, Zouri, HEYDUDE, Vans, Blackstone, Fitflop, Palladium, Woden, Gabor, SUB68, Teva