Clarks

Un Pilot Tie - G

Op voorraad bij u in de buurt?
Bezig met laden...
  • Gratis verzending in NL en BE vanaf €49,95
  • Voor 16:00 besteld, morgen in huis
  • Niet goed? Geld terug! 30 dagen bedenktijd
  • Achteraf betalen met Klarna
Meer informatie
Merk Clarks
Kleur Bruin
Uitneembare binnenzool Ja
Schachthoogte laag
Hakhoogte 3 cm
Materiaal voering Textiel
Materiaal zool EVA
Materiaal buitenkant Nubuck
Geslacht Heren
Artikel Nr. 00041090
-
Op zoek naar een stijlvolle en comfortabele herenschoen? Dan is de Un Pilot Tie - G van Clarks iets voor jou! Deze bruine schoen is gemaakt van hoogwaardig nubuckleer en heeft een lage schachthoogte, wat zorgt voor een moderne en trendy uitstraling.
De Un Pilot Tie - G is niet alleen mooi om te zien, maar ook ontzettend comfortabel. De schoen is voorzien van een voering van textiel, wat zorgt voor een ademend en zacht gevoel aan je voeten. Daarnaast is de zool gemaakt van EVA, een licht en flexibel materiaal dat zorgt voor optimale demping en ondersteuning bij elke stap die je zet.
Als 's werelds grootste fabrikant van schoenen voor alledaags gebruik weet Clarks als geen ander hoe ze vakmanschap en kwaliteit moeten combineren. De Un Pilot Tie - G is dan ook met veel zorg en oog voor detail ontworpen. De baanbrekende ontwerpen en innovaties van Clarks zorgen ervoor dat jouw schoenen niet alleen mooi zijn, maar ook voldoen aan de hoogste kwaliteitseisen.
Clarks bestaat al sinds 1825 en is opgericht door de broers Cyrus en James in het Engelse graafschap Somerset. Wat ooit begon als een lokale onderneming is inmiddels uitgegroeid tot een internationale speler met verkooppunten in maar liefst 35 landen.
Met de Un Pilot Tie - G haal je dus een stukje vakmanschap en traditie in huis. Of je nu een dagje gaat shoppen in de stad, een avondje uit gaat met vrienden, of gewoon een comfortabele schoen zoekt voor dagelijks gebruik, deze schoen zal je niet teleurstellen.
Dus waar wacht je nog op? Bestel nu jouw Un Pilot Tie - G en ervaar het comfort, de stijl en de kwaliteit van Clarks. Met deze schoen loop je altijd in stijl, waar je ook naartoe gaat. Bestel snel en laat je verrassen door de unieke combinatie van vakwerk, comfort en actuele modetrends die Clarks te bieden heeft.