Clarks

Un Perri Way - D

Op voorraad bij u in de buurt?
Bezig met laden...
  • Gratis verzending in NL en BE vanaf €49,95
  • Voor 16:00 besteld, morgen in huis
  • Niet goed? Geld terug! 30 dagen bedenktijd
  • Achteraf betalen met Klarna
Meer informatie
Merk Clarks
Kleur Bruin
Uitneembare binnenzool Nee
Schachthoogte laag
Hakhoogte 3 cm
Materiaal voering Textiel
Materiaal zool Rubber
Materiaal buitenkant Leer
Geslacht Dames
Artikel Nr. 00041634
-
Mulder Schoenen presenteert: de Un Perri Way - D! Deze prachtige bruine damesschoenen zijn de perfecte mix van stijl en comfort. Met hun unieke design en hoogwaardige materialen zijn ze een absolute must-have voor elke modebewuste vrouw.
De Un Perri Way - D is gemaakt van 100% echt leer, wat zorgt voor een luxe uitstraling en duurzaamheid. Dit betekent dat je jarenlang van deze schoenen kunt genieten, zonder concessies te doen aan kwaliteit. De gekozen kleur, 4 - dark tan lea, voegt een vleugje elegantie toe aan elke outfit.
Naast het stijlvolle uiterlijk, zijn deze schoenen ook uitermate comfortabel. De schachthoogte is laag, waardoor je voeten voldoende bewegingsvrijheid hebben. Daarnaast is de voering gemaakt van zacht textiel, wat zorgt voor een aangenaam draagcomfort. Ook de rubberen zool biedt grip en demping, zodat je moeiteloos de hele dag door kunt lopen.
Maar dit is nog niet alles! Deze schoenen zijn afkomstig van het gerenommeerde merk Clarks. Dit merk staat bekend om hun vakmanschap en hoogwaardige kwaliteit. Als 's werelds grootste fabrikant van schoenen voor alledaags gebruik, weten zij als geen ander hoe ze comfort en stijl kunnen combineren. Met meer dan 50 miljoen verkochte paren per jaar, bewijst Clarks keer op keer dat ze aan de top van de schoenenindustrie staan.
Clarks is al sinds 1825 actief in de schoenenwereld en heeft ondertussen een wereldwijde reputatie opgebouwd. Hun baanbrekende ontwerpen en innovatieve technieken maken hen de go-to-keuze voor iedereen die op zoek is naar schoenen van topkwaliteit.
Met de Un Perri Way - D van Clarks ben je verzekerd van een trendy, comfortabele en duurzame schoen. Of je nu naar je werk gaat, een avondje uit of gewoon een dagje gaat shoppen, deze schoenen zullen je niet teleurstellen. Aarzel niet langer en voeg deze must-have schoenen toe aan je collectie. Bestel ze vandaag nog bij Mulder Schoenen en loop in stijl!