Clarks

Un Adorn Vibe - E

Op voorraad bij u in de buurt?
Bezig met laden...
  • Gratis verzending in NL en BE vanaf €49,95
  • Voor 16:00 besteld, morgen in huis
  • Niet goed? Geld terug! 30 dagen bedenktijd
  • Achteraf betalen met Klarna
Meer informatie
Merk Clarks
Kleur Blauw
Uitneembare binnenzool Nee
Schachthoogte laag
Hakhoogte 3 cm
Materiaal voering Leer
Materiaal zool Rubber
Materiaal buitenkant Nubuck
Geslacht Dames
Artikel Nr. 00039072
-
Ben je op zoek naar een paar schoenen dat je comfort, kwaliteit en stijl biedt? Dan is de Un Adorn Vibe - E van Clarks perfect voor jou! Met zijn opvallende blauwe kleur en eigentijds design is deze schoen een must-have voor dames die op zoek zijn naar iets speciaals.
De Un Adorn Vibe - E is gemaakt van hoogwaardig navy nubuck, wat zorgt voor een luxe uitstraling en duurzaamheid. De lage schachthoogte geeft de schoen een trendy en vrouwelijke look, waardoor het de ideale metgezel is voor elke gelegenheid.
Clarks staat bekend om zijn vakmanschap en dit is duidelijk terug te zien in de Un Adorn Vibe - E. Het materiaal van de voering is leer, waardoor je voet kan ademen en comfortabel blijft, zelfs als je de hele dag op pad bent. De rubberen zool zorgt voor een goede grip en demping, waardoor je moeiteloos kunt wandelen en genieten van elke stap.
Als 's werelds grootste fabrikant van schoenen voor alledaags gebruik, begrijpt Clarks wat belangrijk is voor jou. Daarom is de Un Adorn Vibe - E ontworpen met jouw comfort en stijl in gedachten. Of je nu een wandeling maakt in het park, een dagje gaat shoppen of een avondje uit gaat, deze schoen past bij elke outfit en laat je opvallen.
Clarks combineert actuele modetrends met vakmanschap, en dat merk je bij de Un Adorn Vibe - E. De opvallende blauwe kleur zorgt ervoor dat je een statement maakt en indruk maakt waar je ook gaat. De subtiele details en afwerking laten zien dat deze schoenen met liefde en zorg zijn gemaakt.
Dus waar wacht je nog op? Voeg een vleugje stijl toe aan je garderobe met de Un Adorn Vibe - E van Clarks. Bestel nu en ervaar het comfort en de kwaliteit waar Clarks om bekend staat. Met dit paar schoenen ben je klaar voor elke dag en elke gelegenheid. Waar wacht je nog op? Bestel nu en laat jezelf stralen met de Un Adorn Vibe - E!