Clarks

Sheer35 Strap - D

Op voorraad bij u in de buurt?
Bezig met laden...
  • Gratis verzending in NL en BE vanaf €49,95
  • Voor 16:00 besteld, morgen in huis
  • Niet goed? Geld terug! 30 dagen bedenktijd
  • Achteraf betalen met Klarna
Meer informatie
Merk Clarks
Kleur Zwart
Uitneembare binnenzool Nee
Schachthoogte laag
Hakhoogte 5 cm
Materiaal voering Leer
Materiaal zool Rubber
Materiaal buitenkant Leer
Geslacht Dames
Artikel Nr. 00041401
-
Ben je op zoek naar een paar sandalen dat comfort en stijl combineert? Zoek niet verder, want de Clarks Sheer35 Strap - D is precies wat je nodig hebt! Deze zwarte sandalen zijn niet alleen trendy, maar ook gemaakt van hoogwaardige materialen om je de hele dag door comfort te bieden.
Deze sandalen zijn speciaal ontworpen voor dames en hebben een lage schachthoogte, waardoor ze perfect zijn voor de zomerse dagen. Ze zijn gemaakt van echt leer, zowel aan de buitenkant als aan de voering, waardoor ze duurzaam en ademend zijn. Dit betekent dat je voeten koel en fris blijven, zelfs op de warmste dagen.
De zool van de Sheer35 Strap - D is gemaakt van rubber, wat zorgt voor uitstekende grip en stabiliteit. Of je nu een wandeling maakt in het park of op een terrasje zit, je kunt vertrouwen op de betrouwbare grip van deze sandalen. Bovendien zorgt het rubberen materiaal ervoor dat de zool comfortabel en flexibel is, zodat je moeiteloos kunt bewegen zonder pijnlijke voeten.
Clarks staat bekend om hun vakmanschap en hoogwaardige kwaliteit, en de Sheer35 Strap - D is geen uitzondering. Deze sandalen worden met precisie gemaakt, met oog voor elk detail. Het resultaat is een stijlvolle sandaal die zowel comfortabel als duurzaam is. Met deze sandalen loop je niet alleen op de laatste modetrends, maar ook op vakwerk.
Als wereldwijd gerenommeerde fabrikant van schoenen voor alledaags gebruik, is Clarks een merk dat staat voor innovatie en baanbrekende ontwerpen. Met meer dan 50 miljoen paar schoenen verkocht per jaar, weet je dat je kunt vertrouwen op de kwaliteit en stijl van Clarks. En met de Sheer35 Strap - D ben jij klaar om de straten te veroveren met je trendy en comfortabele sandalen.
Of je nu een dagje gaat winkelen, een zomerse barbecue bijwoont of gewoon geniet van een wandeling in de natuur, de Clarks Sheer35 Strap - D is de perfecte metgezel voor elke gelegenheid. Met zijn tijdloze zwarte kleur en veelzijdige ontwerp kun je deze sandalen eindeloos combineren met verschillende outfits. Zo ben je altijd stijlvol en comfortabel onderweg.
Dus waar wacht je nog op? Voeg de Clarks Sheer35 Strap - D toe aan je schoenencollectie en geniet van ultiem comfort en stijl waar je ook gaat. Bestel vandaag nog jouw paar en stap in de wereld van Clarks, waar mode en vakmanschap samenkomen.