Clarks

Paulson Mid - G

Op voorraad bij u in de buurt?
Bezig met laden...
  • Gratis verzending in NL en BE vanaf €49,95
  • Voor 16:00 besteld, morgen in huis
  • Niet goed? Geld terug! 30 dagen bedenktijd
  • Achteraf betalen met Klarna
Meer informatie
Merk Clarks
Kleur Bruin
Uitneembare binnenzool Nee
Schachthoogte enkelhoog
Hakhoogte 2 cm
Materiaal voering Textiel
Materiaal zool TPR
Materiaal buitenkant Leer
Geslacht Heren
Artikel Nr. 00039394
-
Ben jij op zoek naar een paar kwalitatieve herenschoenen die zowel stijl als comfort bieden? Zoek niet verder, want wij hebben dé perfecte schoen voor jou: de Paulson Mid - G van Clarks.
Clarks, als 's werelds grootste fabrikant van schoenen voor alledaags gebruik, combineert actuele modetrends met vakwerk. Met meer dan 195 jaar ervaring weet Clarks als geen ander hoe ze hoogwaardige kwaliteit en draagcomfort kunnen bieden. En de Paulson Mid - G is daar het perfecte voorbeeld van.
De Paulson Mid - G is een herenschoen die stijl en duurzaamheid moeiteloos combineert. Het bovenwerk is gemaakt van hoogwaardig leer in een prachtige mahoniebruine kleur, wat zorgt voor een klassieke en toch moderne uitstraling. Het enkelhoge ontwerp geeft de schoen een trendy look, terwijl de stevige TPR-zool zorgt voor optimale grip en stabiliteit.
Maar het draait niet alleen om looks bij de Paulson Mid - G. De schoen is voorzien van een comfortabele textielen voering die je voeten de hele dag door fris en droog houdt. Of je nu een lange dag op kantoor hebt of een stadswandeling maakt, deze schoen biedt de ondersteuning en demping die je nodig hebt.
En laten we vooral de vakmanschap niet vergeten. Elk paar Clarks-schoenen wordt met de grootste zorg en aandacht gemaakt, en de Paulson Mid - G is daar geen uitzondering op. Het is een schoen die gemaakt is om lang mee te gaan, zodat jij er lang van kunt genieten.
Met de Paulson Mid - G laat je zien dat je oog hebt voor stijl en kwaliteit. Of je hem nu combineert met een nette broek voor een zakelijke look of met jeans voor een casual outfit, deze schoen maakt elke outfit compleet. Met zijn tijdloze ontwerp en duurzame materialen is de Paulson Mid - G een investering waar je geen spijt van zult krijgen.
Dus waar wacht je nog op? Bestel vandaag nog de Paulson Mid - G van Clarks en geef je schoenencollectie een upgrade. Ervaar het comfort en de stijl die alleen Clarks kan bieden en loop zelfverzekerd de deur uit. Bestel nu en laat je verrassen door de kwaliteit van Clarks.