Clarks

Nova Glint - D

Op voorraad bij u in de buurt?
Bezig met laden...
  • Gratis verzending in NL en BE vanaf €49,95
  • Voor 16:00 besteld, morgen in huis
  • Niet goed? Geld terug! 30 dagen bedenktijd
  • Achteraf betalen met Klarna
Meer informatie
Merk Clarks
Kleur Blauw
Materiaal voering Ongevoerd
Materiaal zool EVA
Materiaal buitenkant Textiel
Geslacht Dames
Artikel Nr. 00045357
-
Nova Glint - D in blauw is de perfecte schoen voor moderne en trendy dames. Met zijn opvallende kleur en unieke ontwerp is deze schoen een absolute blikvanger. Of je nu een casual outfit draagt ​​of jezelf wilt onderscheiden op een feestje, de Nova Glint - D zal je look naar een hoger niveau tillen.
De Nova Glint - D is gemaakt van hoogwaardig textiel aan de buitenkant, wat zorgt voor een comfortabele pasvorm en duurzaamheid. De schoen is ongevoerd van binnen, waardoor je de vrijheid hebt om je eigen sokken te kiezen en je schoenen aan te passen aan je outfit. De EVa-zool zorgt voor een lichtgewicht gevoel en biedt tegelijkertijd voldoende grip en ondersteuning.
Als je kiest voor de Nova Glint - D in blauw, kies je niet alleen voor stijl, maar ook voor kwaliteit. Clarks, 's werelds grootste fabrikant van alledaagse schoenen, staat bekend om zijn vakmanschap, draagcomfort en hoogwaardige kwaliteit. Met meer dan 50 miljoen paar verkocht per jaar, weet je dat je kunt vertrouwen op Clarks.
Dit innovatieve merk combineert actuele modetrends met vakwerk en heeft een lange geschiedenis van succes. Al sinds de oprichting in 1825 door de broers Cyrus en James, is Clarks synoniem geworden met hoogwaardige schoenen. Hun hoofdkantoor is gevestigd in Street, een plaats in het Engelse graafschap Somerset. Door de jaren heen is Clarks uitgegroeid tot een wereldwijd bekend merk, met verkooppunten in maar liefst 35 landen.
Dus, als je op zoek bent naar een schoen die je outfit een boost geeft en tegelijkertijd comfort en kwaliteit biedt, dan is de Nova Glint - D in blauw de perfecte keuze. Ga voor trendy, ga voor Clarks. Kies voor de Nova Glint - D en trek alle aandacht naar je toe. Bestel nu en laat je stijl stralen!