Clarks

Wallabee Boot - G

Op voorraad bij u in de buurt?
Bezig met laden...
  • Gratis verzending in NL en BE vanaf €49,95
  • Voor 16:00 besteld, morgen in huis
  • Niet goed? Geld terug! 30 dagen bedenktijd
  • Achteraf betalen met Klarna
Meer informatie
Merk Clarks
Kleur Blauw
Uitneembare binnenzool Nee
Schachthoogte enkelhoog
Hakhoogte 4 cm
Materiaal voering Leer
Materiaal zool Crepe
Materiaal buitenkant Suede
Geslacht Heren
Artikel Nr. 00040570
-
Hey jij daar, op zoek naar de perfecte herenschoenen? Dan ben je hier aan het juiste adres! We hebben een juweeltje voor je dat je niet wilt missen: de Wallabee Boot - G in het blauw. Deze schoenen zijn een echte must-have van het populaire merk Clarks.
Clarks is niet zomaar een merk, het is een symbool van vakmanschap en stijl. Met meer dan 195 jaar ervaring weet Clarks precies wat mannen willen: schoenen die er geweldig uitzien en ook nog eens comfortabel zijn. En dat is precies wat je krijgt met deze Wallabee Boots.
Deze schoenen zijn gemaakt van hoogwaardig suède materiaal, waardoor ze er niet alleen super stijlvol uitzien, maar ook duurzaam zijn. De navy blauwe kleur geeft de schoenen een eigentijdse uitstraling, waardoor je er altijd modieus uitziet, waar je ook naartoe gaat.
Wat deze schoenen echt bijzonder maakt, is de crepe zool. Deze zool zorgt voor ultiem comfort en maakt het lopen een waar genot. Je voeten zullen je dankbaar zijn, zelfs na een lange dag.
Om het nog beter te maken, zijn deze Wallabees enkelhoog, wat betekent dat ze perfect zijn voor zowel casual als formele gelegenheden. Draag ze met een spijkerbroek voor een relaxte look of combineer ze met een nette broek voor een meer formele uitstraling. Met deze schoenen kun je alle kanten op.
Clarks is een merk dat bekend staat om zijn kwaliteit en vakmanschap. Elk paar schoenen wordt met zorg en aandacht gemaakt, zodat je er zeker van kunt zijn dat je een product van topkwaliteit in handen hebt. Als 's werelds grootste fabrikant van schoenen voor alledaags gebruik, weet Clarks precies hoe ze jouw verwachtingen kunnen overtreffen.
Dus waar wacht je nog op? Bestel nu de Wallabee Boot - G in het blauw en voeg een vleugje stijl en comfort toe aan je schoenencollectie. Met deze schoenen ben je altijd verzekerd van een modieuze uitstraling en ultiem draagcomfort. Aarzel niet langer, want dit is de schoen die je nodig hebt!