Clarks

Un Rio Run - D

Op voorraad bij u in de buurt?
Bezig met laden...
  • Gratis verzending in NL en BE vanaf €49,95
  • Voor 16:00 besteld, morgen in huis
  • Niet goed? Geld terug! 30 dagen bedenktijd
  • Achteraf betalen met Klarna
Meer informatie
Merk Clarks
Kleur Rood
Uitneembare binnenzool Ja
Schachthoogte laag
Hakhoogte 3 cm
Materiaal voering Leer
Materiaal zool Rubber
Materiaal buitenkant Textiel
Geslacht Dames
Artikel Nr. 00041647
-
Hey jij daar! Ben je op zoek naar trendy sneakers met een perfecte mix van stijl, comfort en vakmanschap? Dan moet je echt de Un Rio Run - D sneakers van Mulder Schoenen eens bekijken!
Deze sneakers in de kleur rood zijn een absolute blikvanger. De burgundy combi kleur geeft een speelse en toch elegante uitstraling die je outfit naar een hoger niveau tilt. Of je nu gaat voor een casual look of iets meer chic, deze sneakers maken het compleet.
Wat deze sneakers nog specialer maakt, is de schachthoogte. Ze zijn laag, waardoor je gemakkelijk kunt bewegen en de hele dag door comfortabel kunt lopen. Het materiaal van de voering is leer, wat zorgt voor een ademende en duurzame afwerking. Geen zorgen over zweetvoeten, want deze sneakers houden je voeten droog en comfortabel.
De zool is gemaakt van rubber, wat zorgt voor optimale grip en demping. Of je nu een stevige wandeling maakt of dansend de avond doorbrengt, met deze sneakers ben je verzekerd van stabiliteit en comfort.
Het materiaal aan de buitenkant is textiel, wat zorgt voor een lichtgewicht en flexibel gevoel. Deze sneakers zijn perfect voor dagelijks gebruik en passen altijd bij je outfit.
En laten we niet vergeten dat deze sneakers speciaal zijn ontworpen voor dames. Ze zijn niet alleen trendy en stijlvol, maar ook nog eens speciaal op maat gemaakt voor de vrouwelijke voet. Geen zorgen over knellende schoenen of ongemak, met deze sneakers loop je de hele dag op wolkjes.
Mulder Schoenen is een merk dat bekend staat om zijn vakmanschap, draagcomfort en hoogwaardige kwaliteit. Met meer dan 50 miljoen paar verkocht per jaar, weet je zeker dat je kiest voor een merk dat zijn sporen heeft verdiend. En dankzij hun baanbrekende ontwerpen en innovaties zijn ze altijd up-to-date met de nieuwste modetrends.
Clarks, het moederbedrijf van Mulder Schoenen, is al sinds 1825 een begrip in de schoenenindustrie. Gestart door de broers Cyrus en James in Street, Engeland, is Clarks uitgegroeid tot een internationaal bekend merk met verkooppunten in 35 landen. Deze lange geschiedenis van vakmanschap en kwaliteit is ook terug te vinden in de Un Rio Run - D sneakers van Mulder Schoenen.
Dus waar wacht je nog op? Geef je outfit een boost met deze hippe en comfortabele sneakers. Bestel nu en geniet van het ultieme draagcomfort en de hoge kwaliteit die Mulder Schoenen en Clarks te bieden hebben.