Clarks

Un Capri Step - D

Op voorraad bij u in de buurt?
Bezig met laden...
  • Gratis verzending in NL en BE vanaf €49,95
  • Voor 16:00 besteld, morgen in huis
  • Niet goed? Geld terug! 30 dagen bedenktijd
  • Achteraf betalen met Klarna
Meer informatie
Merk Clarks
Kleur Wit
Uitneembare binnenzool Nee
Schachthoogte laag
Hakhoogte 5 cm
Materiaal voering Textiel
Materiaal zool Rubber
Materiaal buitenkant Leer
Geslacht Dames
Artikel Nr. 00041644
-
Ben je op zoek naar comfortabele en stijlvolle schoenen? Dan heeft Mulder Schoenen precies wat je zoekt! Maak kennis met de Un Capri Step - D in de kleur wit, een echte must-have voor dames die graag trendy en comfortabel willen lopen.
Deze modieuze schoen heeft een lage schachthoogte en is gemaakt van hoogwaardig leer, wat zorgt voor een luxe uitstraling en duurzaamheid. De textiele voering zorgt voor extra comfort tijdens het dragen, terwijl de rubberen zool goede grip biedt op verschillende ondergronden. Of je nu een lange wandeling maakt in het park of een dagje gaat shoppen, met de Un Capri Step - D kun je comfortabel en vol vertrouwen de hele dag doorbrengen.
Clarks, het merk achter deze prachtige schoen, is al meer dan 200 jaar een autoriteit op het gebied van schoenen. Als 's werelds grootste fabrikant van schoenen voor alledaags gebruik, hebben ze een reputatie opgebouwd van vakmanschap, draagcomfort en hoogwaardige kwaliteit. Bij Clarks staan actuele modetrends en innovatie altijd centraal, waardoor ze jaarlijks meer dan 50 miljoen paar schoenen verkopen.
Clarks werd opgericht in 1825 door de broers Cyrus en James in het Engelse Street. Wat begon als een lokale onderneming is nu uitgegroeid tot een internationale speler met verkooppunten in 35 landen. Het merk blijft echter trouw aan zijn roots en combineert vakwerk met moderne ontwerpen om ervoor te zorgen dat jij altijd de perfecte schoenen kunt vinden.
Met de Un Capri Step - D haal je niet alleen een prachtig paar schoenen in huis, maar ook een stukje vakmanschap en traditie. Deze schoenen bieden de perfecte balans tussen stijl en comfort, zodat jij er altijd op je best uitziet en je goed voelt. Het tijdloze design en de hoogwaardige materialen zorgen ervoor dat deze schoenen lang meegaan en een waardevolle toevoeging zijn aan je schoenencollectie.
Twijfel niet langer en geef je voeten de luxe die ze verdienen met de Un Capri Step - D van Mulder Schoenen. Met deze schoenen ben je verzekerd van comfort, stijl en kwaliteit, alles waar Clarks voor staat. Bestel ze vandaag nog en ontdek zelf waarom miljoenen mensen wereldwijd kiezen voor Clarks. Mis deze kans niet en loop voorop in de modetrends met Mulder Schoenen!