Clarks

Tawnia Lace - D

Op voorraad bij u in de buurt?
Bezig met laden...
  • Gratis verzending in NL en BE vanaf €49,95
  • Voor 16:00 besteld, morgen in huis
  • Niet goed? Geld terug! 30 dagen bedenktijd
  • Achteraf betalen met Klarna
Meer informatie
Merk Clarks
Kleur Zwart
Uitneembare binnenzool Nee
Schachthoogte enkelhoog
Hakhoogte 3 cm
Materiaal voering Textiel
Materiaal zool Rubber
Materiaal buitenkant Leer
Geslacht Dames
Artikel Nr. 00045178
-
Ben je op zoek naar schoenen die perfect passen bij elke moderne outfit? Dan is de Tawnia Lace - D van Mulder Schoenen echt iets voor jou! Deze enkellaarzen zijn niet alleen stijlvol en trendy, maar bieden ook ultiem comfort en hoogwaardige kwaliteit.
Clarks, 's werelds grootste fabrikant van schoenen voor alledaags gebruik, is al jaren een gevestigde naam in de modewereld. Met meer dan 50 miljoen verkochte paren per jaar, weten zij precies wat jij nodig hebt. Vakmanschap, comfort en kwaliteit staan altijd voorop bij Clarks, en de Tawnia Lace - D is daar geen uitzondering op.
Deze enkellaarzen zijn gemaakt van echt leer, wat zorgt voor een luxe uitstraling en duurzaamheid. De zwarte kleur maakt ze tijdloos en perfect te combineren met elke outfit. Of je nu naar kantoor gaat, een avondje uit hebt gepland of gewoon een dagje wilt relaxen, met de Tawnia Lace - D zie je er altijd chic en sophisticated uit.
Maar deze enkellaarzen zijn niet alleen mooi om naar te kijken, ze zijn ook nog eens super comfortabel. De voering van textiel zorgt voor een zacht en ademend gevoel, terwijl de rubberen zool zorgt voor optimale grip en schokabsorptie. Of je nu lang moet staan of veel moet lopen, met de Tawnia Lace - D is dat geen probleem meer.
Wat deze enkellaarzen echt uniek maakt, is de perfecte combinatie van trendy design en praktische functionaliteit. De vetersluiting zorgt ervoor dat je de pasvorm kunt aanpassen aan je eigen wensen, terwijl de enkelhoogte zorgt voor een elegante en vrouwelijke uitstraling. Met de Tawnia Lace - D hoef je niet te kiezen tussen comfort en stijl, want je krijgt het allebei.
Dus, waar wacht je nog op? Ga voor de Tawnia Lace - D en ervaar zelf het ultieme comfort en de tijdloze stijl die dit paar enkellaarzen te bieden heeft. Bestel ze vandaag nog en voeg een vleugje elegantie toe aan je schoenencollectie. Doe mee met de miljoenen anderen over de hele wereld die al bekend zijn met de kwaliteit en het vakmanschap van Clarks. Mulder Schoenen heeft de perfecte keuze voor jou, dus laat deze kans niet voorbijgaan! Succes gegarandeerd.