Clarks

Step June Tide - D

Op voorraad bij u in de buurt?
Bezig met laden...
  • Gratis verzending in NL en BE vanaf €49,95
  • Voor 16:00 besteld, morgen in huis
  • Niet goed? Geld terug! 30 dagen bedenktijd
  • Achteraf betalen met Klarna
Meer informatie
Merk Clarks
Kleur Wit
Schachthoogte laag
Hakhoogte 2 cm
Materiaal voering Textiel
Materiaal zool TPR
Materiaal buitenkant Kunststof
Geslacht Dames
Artikel Nr. 00039095
-
Ben je op zoek naar een stijlvol paar schoenen dat je outfit compleet maakt? Zoek niet verder, want de Step June Tide - D is precies wat je nodig hebt! Deze witte damesschoenen van Mulder Schoenen zijn niet alleen trendy, maar ook van uitstekende kwaliteit.
Met de Step June Tide - D loop je comfortabel en zie je er geweldig uit. De lage schachthoogte zorgt voor een moderne uitstraling en het gebruik van textiel als voering zorgt voor ademend vermogen. De buitenkant van de schoen is gemaakt van kunststof en de zool is gemaakt van TPR, een duurzaam materiaal dat zorgt voor goede grip en stabiliteit.
Mulder Schoenen is een merk dat bekend staat om zijn vakmanschap en kwaliteit. Als 's werelds grootste fabrikant van schoenen voor alledaags gebruik, hebben ze een reputatie opgebouwd die niet te evenaren is. Elk paar schoenen wordt met zorg en aandacht voor detail gemaakt, zodat je kunt genieten van ultiem draagcomfort.
Clarks, het merk achter Mulder Schoenen, is al sinds 1825 een begrip in de schoenenindustrie. Met meer dan 50 miljoen verkochte paren per jaar, weten ze precies wat ze doen als het gaat om modetrends en kwaliteit. Het merk heeft zich ontwikkeld tot een wereldwijde onderneming, maar heeft nog altijd zijn roots in het Engelse graafschap Somerset.
Met de Step June Tide - D van Mulder Schoenen maak je een statement. Of je nu een casual outfit draagt of iets meer chic, deze schoenen passen perfect bij elke gelegenheid. De witte kleur is tijdloos en veelzijdig, waardoor je eenvoudig verschillende looks kunt creëren.
Bestel vandaag nog de Step June Tide - D en voeg een vleugje stijl toe aan je garderobe. Met dit paar schoenen loop je comfortabel en zie je er altijd fantastisch uit. Of je nu een drukke dag hebt of een avondje uit gaat, met deze schoenen voel je je zelfverzekerd en klaar om de wereld te veroveren.
Wacht niet langer en plaats je bestelling bij Mulder Schoenen. Ontdek de voordelen van vakmanschap, draagcomfort en hoogwaardige kwaliteit, gecombineerd met baanbrekende ontwerpen en innovaties. Wees uniek, wees stijlvol, wees jezelf met de Step June Tide - D!