Clarks

Rock Knit - D

Op voorraad bij u in de buurt?
Bezig met laden...
  • Gratis verzending in NL en BE vanaf €49,95
  • Voor 16:00 besteld, morgen in huis
  • Niet goed? Geld terug! 30 dagen bedenktijd
  • Achteraf betalen met Klarna
Meer informatie
Merk Clarks
Kleur Zwart
Materiaal voering Ongevoerd
Materiaal zool Rubber
Materiaal buitenkant Suede
Geslacht Dames
Artikel Nr. 00047551
-
Hey jij daar! Op zoek naar een paar schoenen dat een statement maakt? Nou, zoek niet verder, want de Rock Knit - D Chelsea Boots van Clarks zijn precies wat je nodig hebt!
Deze zwarte schoonheden zijn perfect voor dames die op zoek zijn naar stijlvolle en trendy footwear. Het bovenwerk is gemaakt van suède, waardoor ze een luxueuze uitstraling hebben. En we weten allemaal dat suède nooit uit de mode raakt! Maar deze schoenen zijn niet alleen mooi, ze zijn ook ongelooflijk comfortabel. Ze hebben namelijk een rubberen zool en zijn ongevoerd waardoor je voeten de hele dag fris en droog blijven.
Met de Rock Knit - D Chelsea Boots ben je altijd in de mode. De chelsea boots zijn momenteel helemaal hot en trendy. Ze zijn overal te zien op de catwalks en op straat. Dus waarom zou je niet meedoen aan deze modetrend? Met deze boots ben je gegarandeerd de ster van de show!
En laten we het even hebben over het merk zelf, Clarks. Als 's werelds grootste fabrikant van schoenen voor alledaags gebruik weet Clarks waar ze mee bezig zijn. Jaarlijks verkopen ze meer dan 50 miljoen paar schoenen, dus het is geen verrassing dat ze expert zijn in hun vak. Maar het draait niet alleen om aantallen bij Clarks. Het draait om vakmanschap, draagcomfort en hoogwaardige kwaliteit. En dat merk je zodra je een paar Clarks aantrekt.
Clarks is al sinds 1825 actief en is opgericht door de broers Cyrus en James. Sindsdien hebben ze de wereld veroverd met hun innovatieve ontwerpen en baanbrekende ideeën. En nu zijn ze internationaal bekend en hebben ze verkooppunten in maar liefst 35 landen. Impressive, right?
Dus waar wacht je nog op? Haal die innerlijke fashionista in je naar boven en stap in deze Rock Knit - D Chelsea Boots van Clarks. Ze zullen je niet alleen de hele dag comfort bieden, maar zullen ook je outfit naar een hoger niveau tillen. Bestel ze nu en laat jezelf stralen!