Clarks

Pawley Springs - D

Op voorraad bij u in de buurt?
Bezig met laden...
  • Gratis verzending in NL en BE vanaf €49,95
  • Voor 16:00 besteld, morgen in huis
  • Niet goed? Geld terug! 30 dagen bedenktijd
  • Achteraf betalen met Klarna
Meer informatie
Merk Clarks
Kleur Blauw
Uitneembare binnenzool Nee
Schachthoogte laag
Hakhoogte 2 cm
Materiaal voering Textiel
Materiaal zool Rubber
Materiaal buitenkant Suede
Geslacht Dames
Artikel Nr. 00041530
-
Hey jij daar! Ben je op zoek naar een paar schoenen die niet alleen modieus zijn, maar ook comfortabel? Dan heb ik iets speciaals voor je: de Pawley Springs - D schoenen van Mulder Schoenen. Deze schoenen gaan je zeker in de ban doen raken!
Het eerste wat je opvalt aan deze schoenen is de prachtige blauwe kleur. Een diep navy suede dat moeiteloos elke outfit aanvult. Of je nu de stad in gaat of een avondje uit, met deze schoenen maak je zeker een statement.
Maar het draait niet alleen om uiterlijk, toch? Deze schoenen hebben een lage schachthoogte, wat betekent dat ze perfect zijn voor dagelijks gebruik. Geen gedoe met hoge hakken, maar gewoon comfortabel en toch stijlvol.
Wat betreft de materialen, scharrel je zeker geen rommel op bij Mulder Schoenen. De voering is gemaakt van zacht textiel dat je voeten de hele dag lang omhelst. De zool is gemaakt van rubber, wat betekent dat je grip hebt op elke ondergrond. En last but not least, de buitenkant is gemaakt van hoogwaardig suede. Het voelt niet alleen geweldig aan, maar ziet er ook nog eens fantastisch uit.
Nu, ik moet je iets vertellen over het merk achter deze schoenen - Clarks. Misschien heb je er al van gehoord, maar zo niet, laat me je kort introduceren. Clarks is 's werelds grootste fabrikant van schoenen voor alledaags gebruik. En ze hebben een goede reden om zo populair te zijn. Vakmanschap, draagcomfort en hoogwaardige kwaliteit zijn hun handelsmerk. Elk paar schoenen dat uit hun fabrieken rolt, is een combinatie van actuele modetrends en vakwerk.
Het verhaal van Clarks begon in 1825, toen de broers Cyrus en James het bedrijf oprichtten in het pittoreske Street, Engeland. Sindsdien hebben ze zich uitgebreid naar 35 landen over de hele wereld. Hun innovatieve ontwerpen en baanbrekende technologieën zorgen ervoor dat ze altijd een stap voor zijn op de concurrentie.
Dus, waar wacht je nog op? Doe jezelf een plezier en laat de Pawley Springs - D schoenen jouw nieuwe beste vrienden zijn. Ze combineren de perfecte balans tussen stijl en comfort en zullen je hart veroveren met hun onderscheidende blauwe kleur. Met deze schoenen aan je voeten zul je zeker snel verliefd worden. Grijp je kans en voeg dit exclusieve paar toe aan je schoenencollectie. Je zult er geen spijt van krijgen!