Clarks

Pawley Springs - D

Op voorraad bij u in de buurt?
Bezig met laden...
  • Gratis verzending in NL en BE vanaf €49,95
  • Voor 16:00 besteld, morgen in huis
  • Niet goed? Geld terug! 30 dagen bedenktijd
  • Achteraf betalen met Klarna
Meer informatie
Merk Clarks
Kleur Wit
Uitneembare binnenzool Nee
Schachthoogte laag
Hakhoogte 2 cm
Materiaal voering Textiel
Materiaal zool Rubber
Materiaal buitenkant Leer
Geslacht Dames
Artikel Nr. 00041544
-
Hey jij daar! Ben je klaar om je schoenengame naar een hoger niveau te tillen? Zo ja, dan hebben we iets geweldigs voor je - de Pawley Springs - D sneakers van Mulder Schoenen. Deze witte sneakers zijn niet zomaar schoenen, maar een statement van stijl en comfort die je niet wilt missen.
Met een schachthoogte kun je er zeker van zijn dat je voeten goed worden ondersteund en dat je de hele dag kunt genieten van optimaal draagcomfort. De buitenkant is gemaakt van echt leer, wat niet alleen duurzaam is, maar ook een vleugje luxe toevoegt aan je look. En laten we het niet hebben over de ademende voering van textiel, die ervoor zorgt dat je voeten koel en fris blijven, zelfs tijdens de heetste zomerdagen.
Maar het beste moet nog komen - de rubberen zool. Deze zool biedt niet alleen een uitstekende grip en stabiliteit, maar is ook uiterst duurzaam. Dit betekent dat je met de Pawley Springs - D sneakers de hele dag door kunt rennen, springen en dansen, zonder je zorgen te maken over slijtage.
Maar laten we even praten over Clarks, het merk waar deze schoenen vandaan komen. Met meer dan 50 miljoen paar schoenen per jaar verkocht, is Clarks de grootste fabrikant van alledaagse schoenen ter wereld. Ze weten precies wat ze doen als het gaat om vakmanschap, draagcomfort en hoogwaardige kwaliteit. En met hun baanbrekende ontwerpen en innovaties ben je verzekerd van schoenen die niet alleen prachtig zijn, maar ook lang meegaan.
Dus waar wacht je nog op? Stap in de wereld van stijl en comfort met de Pawley Springs - D sneakers van Mulder Schoenen. Deze sneakers zijn de perfecte aanvulling op je garderobe en zullen je nooit teleurstellen. Waar wacht je nog op? Bestel ze nu en ervaar de Clarks-kwaliteit waar je altijd van gedroomd hebt.