Clarks

Maritsa Lara - D

Op voorraad bij u in de buurt?
Bezig met laden...
  • Gratis verzending in NL en BE vanaf €49,95
  • Voor 16:00 besteld, morgen in huis
  • Niet goed? Geld terug! 30 dagen bedenktijd
  • Achteraf betalen met Klarna
Meer informatie
Merk Clarks
Kleur Groen
Uitneembare binnenzool Nee
Schachthoogte laag
Hakhoogte 5 cm
Materiaal voering Textiel
Materiaal zool Rubber
Materiaal buitenkant Nubuck
Geslacht Dames
Artikel Nr. 00041386
-
Wil je deze zomer stijlvol én comfortabel voor de dag komen? Dan zijn de Maritsa Lara - D sandalen van Clarks echt iets voor jou! Met hun unieke ontwerp en hoogwaardige materialen zijn deze groene sandalen een echte eyecatcher.
Clarks, 's werelds grootste fabrikant van schoenen voor alledaags gebruik, staat bekend om haar vakmanschap, draagcomfort en hoogwaardige kwaliteit. Deze schoenen zijn daar geen uitzondering op.
De Maritsa Lara - D sandalen zijn gemaakt van nubuck, een materiaal dat bekend staat om zijn duurzaamheid en soepelheid. Dit zorgt ervoor dat de sandalen lang meegaan en perfect aansluiten op je voeten. De textielen voering zorgt voor een extra comfortabel gevoel, zelfs tijdens de warmste dagen.
Met een lage schachthoogte en een rubberen zool bieden deze sandalen een perfecte combinatie van stijl en grip. Of je nu een mooie zomerjurk draagt of een casual jeans, deze sandalen passen perfect bij elke outfit.
De Maritsa Lara - D sandalen zijn speciaal ontworpen voor dames en hebben een trendy groene kleur genaamd 'sage nubuck'. Dit is dé kleur van dit seizoen en geeft je look een frisse en modieuze uitstraling.
Als je kiest voor Clarks, kies je niet alleen voor stijl en comfort, maar ook voor duurzaamheid. Het merk heeft een lange geschiedenis, sinds 1825, en heeft altijd voorop gestaan in innovaties en baanbrekende ontwerpen.
Dus waar wacht je nog op? Ga deze zomer voor de Maritsa Lara - D sandalen van Clarks en geniet van stijlvolle en comfortabele stappen! Bestel ze nu en maak een echt fashion statement.