Clarks

Maritsa Lara - D

Op voorraad bij u in de buurt?
Bezig met laden...
  • Gratis verzending in NL en BE vanaf €49,95
  • Voor 16:00 besteld, morgen in huis
  • Niet goed? Geld terug! 30 dagen bedenktijd
  • Achteraf betalen met Klarna
Meer informatie
Merk Clarks
Kleur Paars
Uitneembare binnenzool Nee
Schachthoogte laag
Hakhoogte 5 cm
Materiaal voering Textiel
Materiaal zool Rubber
Materiaal buitenkant Suede
Geslacht Dames
Artikel Nr. 00041383
-
Wil jij stralen en opvallen met een paar geweldige schoenen? Dan is de Maritsa Lara - D in de kleur paars echt iets voor jou! Deze trendy en stijlvolle schoenen van Mulder Schoenen zijn perfect om jouw outfits naar een hoger niveau te tillen.
Met haar opvallende kleur fuchsia suede is de Maritsa Lara - D een echte eyecatcher. Deze kleur laat jouw persoonlijkheid stralen en geeft een speelse touch aan elke outfit. Of je nu een casual look wilt creëren of wilt opvallen bij een speciale gelegenheid, deze schoenen zijn jouw perfecte match.
Naast haar mooie kleur heeft de Maritsa Lara - D nog veel meer te bieden. De lage schachthoogte zorgt voor een comfortabele pasvorm en geeft jou de vrijheid om te bewegen zoals jij wilt. De materiaalvoering van textiel zorgt ervoor dat je voeten ademen en comfortabel aanvoelen, zelfs tijdens lange dagen.
De zool van rubber biedt uitstekende grip en stabiliteit, zodat jij zonder zorgen op stap kunt gaan. Of je nu over straat wandelt, een dagje gaat shoppen of een feestje hebt, je kunt altijd vertrouwen op de kwaliteit en duurzaamheid van deze schoenen.
Het materiaal aan de buitenkant is suede, wat niet alleen een luxe uitstraling geeft, maar ook zorgt voor een zachte en soepele pasvorm. Deze schoenen voelen als een tweede huid aan en zullen je nooit in de steek laten.
Clarks, 's werelds grootste fabrikant van schoenen voor alledaags gebruik, staat bekend om haar vakmanschap, draagcomfort en hoogwaardige kwaliteit. Met de Maritsa Lara - D ervaar je niet alleen fashionable en trendy design, maar ook de jarenlange expertise en innovaties van dit gerenommeerde merk.
Dus waar wacht je nog op? Laat jouw persoonlijkheid stralen met de Maritsa Lara - D in de kleur paars. Met deze schoenen maak je een statement en laat je zien dat jij durft te kiezen voor stijl, comfort en kwaliteit. Bestel ze vandaag nog en zet jouw beste beentje voor!