Clarks

Hero Lite Lace - D

Op voorraad bij u in de buurt?
Bezig met laden...
  • Gratis verzending in NL en BE vanaf €49,95
  • Voor 16:00 besteld, morgen in huis
  • Niet goed? Geld terug! 30 dagen bedenktijd
  • Achteraf betalen met Klarna
Meer informatie
Merk Clarks
Kleur Bruin
Uitneembare binnenzool Nee
Schachthoogte laag
Hakhoogte 4 cm
Materiaal voering Leer
Materiaal zool EVA
Materiaal buitenkant Leer
Geslacht Dames
Artikel Nr. 00043879
-
Ben jij op zoek naar de perfecte schoenen die niet alleen stijlvol zijn, maar ook comfortabel aanvoelen? Dan zijn de Hero Lite Lace - D schoenen van Clarks het antwoord op jouw zoektocht! Met hun eigentijdse design en vakmanschap combinatie, zul je versteld staan van hun uitstekende kwaliteit en comfort.
Deze bruine schoenen zijn ideaal voor dames die op zoek zijn naar een veelzijdige schoen die bij elke outfit past. De kleur, genaamd "tan combi", geeft een warme en trendy uitstraling aan de schoen, waardoor je er ongetwijfeld stralend uit zult zien.
De lage schachthoogte van deze Hero Lite Lace - D schoenen zorgt voor een casual en moderne look. Of je nu een dagje gaat winkelen, naar kantoor gaat of een avondje uit gaat, deze schoenen passen perfect bij elke gelegenheid.
Wat echt indrukwekkend is aan deze schoenen, is het gebruik van hoogwaardige materialen. De voering is gemaakt van leer, wat zorgt voor een ademend en comfortabel gevoel. Hierdoor kun je de hele dag doorlopen zonder pijnlijke voeten te krijgen. De EVA-zool biedt ook uitstekende demping en grip, zodat je zelfverzekerd en stabiel kunt lopen.
Clarks is niet zomaar een merk, het is een symbool van vakmanschap en kwaliteit. Sinds de oprichting in 1825 is Clarks uitgegroeid tot 's werelds grootste fabrikant van schoenen voor alledaags gebruik, met jaarlijks meer dan 50 miljoen paar verkocht. Ze combineren actuele modetrends met vakwerk, waardoor ze altijd voorop lopen in de schoenenbranche.
Als je kiest voor Clarks, kies je voor traditie en innovatie. Het merk blijft zichzelf vernieuwen door baanbrekende ontwerpen en innovaties toe te passen. Dit zie je terug in de Hero Lite Lace - D schoenen, die de perfecte balans vinden tussen stijl en comfort.
Dus waar wacht je nog op? Zet de eerste stap richting stijl en comfort met de Hero Lite Lace - D schoenen van Clarks. Je zult niet teleurgesteld zijn! Bestel vandaag nog en voeg dit tijdloze paar schoenen toe aan je collectie.