Clarks

Griffin Plaza - D

Op voorraad bij u in de buurt?
Bezig met laden...
  • Gratis verzending in NL en BE vanaf €49,95
  • Voor 16:00 besteld, morgen in huis
  • Niet goed? Geld terug! 30 dagen bedenktijd
  • Achteraf betalen met Klarna
Meer informatie
Merk Clarks
Kleur Rood
Schachthoogte enkelhoog
Hakhoogte 2 cm
Materiaal voering Textiel
Materiaal zool TR
Materiaal buitenkant Suede
Geslacht Dames
Artikel Nr. 00039911
-
Kenmerkende zaken uit de bestaande tekst:
- Clarks is 's werelds grootste fabrikant van schoenen voor alledaags gebruik
- Clarks verkoopt jaarlijks meer dan 50 miljoen paar schoenen
- Vakmanschap, draagcomfort en hoogwaardige kwaliteit staan altijd voorop
- Clarks heeft baanbrekende ontwerpen en innovaties
---
Stap in de wereld van baanbrekend ontwerp en vakmanschap met de Griffin Plaza - D schoenen van Clarks. Deze rode enkelhoge schoenen zijn gemaakt van premium suede materiaal, waardoor ze zowel stijlvol als duurzaam zijn. Met de warme burgundy kleur geef je elke outfit een opvallende touch.
Als 's werelds grootste fabrikant van schoenen voor alledaags gebruik weet Clarks precies wat jij nodig hebt. Het merk verkoopt jaarlijks meer dan 50 miljoen paar schoenen, en de Griffin Plaza - D is een perfect voorbeeld van hun toewijding aan vakmanschap, draagcomfort en hoogwaardige kwaliteit.
De materiaal voering van textiel zorgt ervoor dat je voeten comfortabel blijven, zelfs tijdens lange dagen vol avontuur. En met de TR zool geniet je van optimale grip en stabiliteit, waar je ook naartoe gaat. Deze schoenen zijn gemaakt om elke stap een plezier te maken.
Clarks staat bekend om zijn innovatieve ontwerpen en de Griffin Plaza - D is daar geen uitzondering op. Stap uit je comfortzone en laat je inspireren door de unieke kenmerken van deze schoenen. Met hun enkelhoge schachthoogte creëren ze een trendy look die perfect past bij elke gelegenheid. Of je nu een dag op kantoor hebt of een avondje uit gaat, deze schoenen maken elke outfit compleet.
Dames, deze schoenen zijn speciaal voor jullie gemaakt. Ze zijn ontworpen met oog voor detail en een perfecte pasvorm, zodat je de hele dag door kunt stralen. Voeg een vleugje Clarks stijl toe aan je schoenencollectie met de Griffin Plaza - D.
Clarks is al sinds 1825 een begrip in de schoenenindustrie. Opgericht door de broers Cyrus en James, staat het merk bekend om zijn vakmanschap en hoogwaardige kwaliteit. Vanuit Street, Engeland, heeft Clarks zich ontwikkeld tot een internationale onderneming met verkooppunten in 35 landen.
Kies voor kwaliteit, comfort en stijl met de Griffin Plaza - D schoenen van Clarks. Bestel nu en beleef de perfecte combinatie van mode en vakwerk. Waar wacht je nog op?