Clarks

Freckle Ice - D

Op voorraad bij u in de buurt?
Bezig met laden...
  • Gratis verzending in NL en BE vanaf €49,95
  • Voor 16:00 besteld, morgen in huis
  • Niet goed? Geld terug! 30 dagen bedenktijd
  • Achteraf betalen met Klarna
Meer informatie
Merk Clarks
Kleur Blauw
Materiaal voering Leer
Materiaal zool TR
Materiaal buitenkant Leer
Geslacht Dames
Artikel Nr. 00001457
-
Hey daar! Op zoek naar een paar verbluffende ballerina's? Zoek niet verder, want we hebben het perfecte paar voor je: de Freckle Ice - D ballerina's van Mulder Schoenen. Deze prachtige blauwe ballerina's zijn een must-have voor elke fashionista.
Deze ballerina's zijn het toppunt van stijl en comfort. Het bovenwerk is gemaakt van hoogwaardig leer, waardoor ze een luxueuze uitstraling hebben. De kleur - een diep navy blauwe tint - voegt een vleugje elegantie toe aan elke outfit.
Wat deze ballerina's echt speciaal maakt, is de aandacht voor detail. Ze zijn met de hand vervaardigd met vakmanschap waar Mulder Schoenen om bekend staat. De voering van leer zorgt voor een ademend gevoel en houdt je voeten de hele dag fris. De zool is gemaakt van duurzaam TR-materiaal, wat zorgt voor optimale grip en langdurige slijtvastheid.
De Freckle Ice - D ballerina's zijn speciaal ontworpen voor dames. Of je nu een dag op kantoor hebt, een avondje uit gaat met vrienden of gewoon een casual dagje wilt hebben, deze ballerina's passen bij elke gelegenheid. Ze zijn niet alleen comfortabel om te dragen, maar ook een echt fashion statement.
Mulder Schoenen is een merk dat bekend staat om zijn kwaliteit en vakmanschap. Met meer dan 50 miljoen paar schoenen per jaar verkocht, weet je dat je met Clarks de beste kwaliteit krijgt. Hun baanbrekende ontwerpen en innovaties maken hen dé keuze voor de modebewuste klant.
Sinds de oprichting in 1825, in het prachtige graafschap Somerset in Engeland, is Clarks uitgegroeid tot een wereldwijd bekend merk met verkooppunten in 35 landen. Ze hebben een reputatie opgebouwd als een merk dat stijl en comfort combineert.
Dus waar wacht je nog op? Maak een statement met deze Freckle Ice - D ballerina's van Mulder Schoenen. Met hun luxueuze uitstraling, vakmanschap en comfort, zul je niet teleurgesteld zijn. Bestel ze vandaag nog en maak je klaar om de show te stelen waar je ook naartoe gaat.