Clarks

Draper Lace - G

Op voorraad bij u in de buurt?
Bezig met laden...
  • Gratis verzending in NL en BE vanaf €49,95
  • Voor 16:00 besteld, morgen in huis
  • Niet goed? Geld terug! 30 dagen bedenktijd
  • Achteraf betalen met Klarna
Meer informatie
Merk Clarks
Kleur Blauw
Uitneembare binnenzool Nee
Schachthoogte laag
Hakhoogte 3 cm
Materiaal voering Textiel
Materiaal zool EVA
Materiaal buitenkant Suede
Geslacht Heren
Artikel Nr. 00041062
-
Hey jij daar, op zoek naar de perfecte schoen? Dan hebben wij iets speciaals voor jou: de Draper Lace - G schoenen van Mulder Schoenen. Deze blauwe schoenen zijn niet zomaar schoenen, nee, ze zijn dé perfecte combinatie van stijl, comfort en vakmanschap.
De Draper Lace - G schoenen hebben een eigentijdse uitstraling met een vleugje klassiek. Het navy suède materiaal aan de buitenkant zorgt voor een luxe en verfijnde look. En laten we de lage schachthoogte niet vergeten, perfect voor die casual, maar toch modieuze uitstraling.
Maar wat maakt deze schoen echt uniek? Nou, laten we beginnen met het feit dat ze ontworpen zijn door Clarks, 's werelds grootste fabrikant van schoenen voor alledaags gebruik. Met meer dan 50 miljoen paar verkocht per jaar, weet je dat je met Clarks kwaliteit en vakmanschap in handen hebt.
Deze Draper Lace - G schoenen zijn niet alleen een lust voor het oog, ze zijn ook extreem comfortabel. De voering van textiel garandeert een zacht gevoel aan je voeten, terwijl de EVA-zool zorgt voor een lichtgewicht en flexibele ervaring bij elke stap die je zet. Dat betekent dat je de hele dag op deze schoenen kunt lopen, zonder dat je vermoeide voeten krijgt.
Wil je weten waar dit pareltje echt om bekend staat? Nou, dat is het vakmanschap en de hoogwaardige kwaliteit waar Clarks zo trots op is. De Draper Lace - G schoenen zijn met de hand vervaardigd met oog voor detail en duurzaamheid. Deze schoenen zijn ontworpen om lang mee te gaan en je steeds weer dat gevoel van luxe en comfort te geven.
Dus waar wacht je nog op? Bestel vandaag nog je eigen paar Draper Lace - G schoenen en ervaar het zelf. Bovendien, bij Mulder Schoenen hebben we altijd een snelle levering en uitstekende klantenservice, dus je kunt met een gerust hart bestellen.
Kies voor stijl, comfort en vakmanschap. Kies voor de Draper Lace - G schoenen van Mulder Schoenen.