Clarks

Desert Rock - G

Op voorraad bij u in de buurt?
Bezig met laden...
  • Gratis verzending in NL en BE vanaf €49,95
  • Voor 16:00 besteld, morgen in huis
  • Niet goed? Geld terug! 30 dagen bedenktijd
  • Achteraf betalen met Klarna
Meer informatie
Merk Clarks
Kleur Zwart
Materiaal voering Ongevoerd
Materiaal zool Rubber
Materiaal buitenkant Suede
Geslacht Heren
Artikel Nr. 00046910
-
Ben jij op zoek naar een paar schoenen dat jouw look naar een hoger niveau tilt? Zoek niet verder! Clarks presenteert de Desert Rock - G. Deze zwarte herenschoenen zijn de perfecte mix van stijl en comfort. Of je nu op kantoor bent of een avondje uit gaat, deze schoenen maken elke outfit compleet.
Met de Desert Rock - G ben jij altijd on-trend. Clarks, 's werelds grootste fabrikant van alledaagse schoenen, weet als geen ander hoe ze actuele modetrends kunnen vertalen naar hun ontwerpen. De zwarte kleur past bij elke outfit en geeft je een sophisticated look. Zwart is niet voor niets de ultieme kleur van elegantie en stijl.
Maar de Desert Rock - G is niet alleen mooi om te zien, hij is ook nog eens ontzettend comfortabel. De buitenkant is gemaakt van hoogwaardig suede, waardoor deze schoenen een luxe uitstraling hebben. En dankzij de ongevoerde voering voelen ze heerlijk licht en luchtig aan. Zo blijven je voeten de hele dag fris en comfortabel.
Het draagcomfort van de Desert Rock - G wordt versterkt door de rubberen zool. Deze zorgt niet alleen voor een goede grip, maar dempt ook schokken bij elke stap die je zet. Zo worden vermoeide voeten voorkomen en kun jij de hele dag moeiteloos rondlopen.
Clarks staat al sinds 1825 bekend om vakmanschap, draagcomfort en hoogwaardige kwaliteit. Deze waarden zijn ook terug te zien in de Desert Rock - G. Het merk combineert traditioneel vakwerk met baanbrekende ontwerpen en innovaties. Geen wonder dat Clarks jaarlijks meer dan 50 miljoen paar schoenen verkoopt!
Dus waar wacht je nog op? Maak een statement met de Desert Rock - G. Voeg deze zwarte herenschoenen toe aan je collectie en geniet van de perfecte combinatie van stijl en comfort. Bestel nu en ervaar zelf waarom Clarks wereldwijd zo geliefd is.