Clarks

Desert Coal - G

Op voorraad bij u in de buurt?
Bezig met laden...
  • Gratis verzending in NL en BE vanaf €49,95
  • Voor 16:00 besteld, morgen in huis
  • Niet goed? Geld terug! 30 dagen bedenktijd
  • Achteraf betalen met Klarna
Meer informatie
Merk Clarks
Kleur Groen
Materiaal voering Ongevoerd
Materiaal zool Crepe
Materiaal buitenkant 05
Geslacht Heren
Artikel Nr. 00046899
-
Mulder Schoenen presenteert de Desert Coal - G, een stijlvolle en trendy schoen die perfect is voor heren die op zoek zijn naar comfort en stijl. Met zijn opvallende groene kleur en eigentijds ontwerp is deze schoen een must-have voor elke modebewuste man.
De Desert Coal - G is gemaakt van hoogwaardige materialen die zorgen voor duurzaamheid en comfort. De buitenkant is gemaakt van olive suede, waardoor de schoen een luxe uitstraling krijgt. De voering is ongevoerd, wat zorgt voor een luchtig en ademend gevoel tijdens warme dagen. De zool is gemaakt van crepe, een materiaal dat zorgt voor flexibiliteit en demping bij elke stap die je zet.
Als onderdeel van het gerenommeerde merk Clarks, belichaamt de Desert Coal - G de filosofie van de onderneming. Clarks is wereldwijd bekend om zijn vakmanschap, draagcomfort en hoogwaardige kwaliteit. Met meer dan 50 miljoen verkochte paren per jaar, combineert Clarks actuele modetrends met traditioneel vakwerk.
Clarks, opgericht in 1825 in het Engelse graafschap Somerset, heeft sindsdien een reputatie opgebouwd als een marktleider in de schoenenindustrie. Vanaf de eerste dag hebben zij zich gericht op het leveren van schoenen van ongeëvenaarde kwaliteit. Met verkooppunten in meer dan 35 landen, is Clarks uitgegroeid tot een wereldwijd erkend merk dat synoniem staat voor stijl en comfort.
Met de Desert Coal - G voeg je een vleugje elegantie toe aan elke outfit. Of je nu een formele gelegenheid wilt bijwonen of gewoon casual de stad in wilt, deze schoen is de perfecte keuze. Met zijn eigentijdse design en unieke kleur is de Desert Coal - G een statement piece dat je outfit naar een hoger niveau tilt.
Wacht niet langer en voeg de Desert Coal - G toe aan je schoenencollectie. Deze unieke schoen is een combinatie van stijl, comfort en kwaliteit - alles wat je zoekt in een paar herenschoenen. Bestel nu en maak een statement met Mulder Schoenen en Clarks.