Clarks

Desert Coal - G

Op voorraad bij u in de buurt?
Bezig met laden...
  • Gratis verzending in NL en BE vanaf €49,95
  • Voor 16:00 besteld, morgen in huis
  • Niet goed? Geld terug! 30 dagen bedenktijd
  • Achteraf betalen met Klarna
Meer informatie
Merk Clarks
Kleur Bruin
Materiaal voering Ongevoerd
Materiaal zool Crepe
Materiaal buitenkant 05
Geslacht Heren
Artikel Nr. 00046899
-
Wil jij de show stelen met jouw schoenen? Dan is de Desert Coal - G in het bruin dé perfecte keuze voor jou! Deze stoere herenschoenen van Clarks hebben alles wat je zoekt: stijlvolle eenvoud, vakmanschap en een comfortabele pasvorm. Met deze schoenen aan je voeten ben je klaar om de wereld te veroveren.
De Desert Coal - G is een perfect voorbeeld van de tijdloze charme van Clarks. De donkerbruine suede kleur geeft de schoen een elegante uitstraling, terwijl de ongevoerde voering zorgt voor ademend comfort, zelfs op warme dagen. De crepe zool zorgt voor een zachte en flexibele tred, waardoor je de hele dag door kunt blijven lopen zonder enige moeite.
Als 's werelds grootste fabrikant van schoenen voor alledaags gebruik, weet Clarks precies wat jij nodig hebt. Met meer dan 50 miljoen paar schoenen verkocht per jaar, staan vakmanschap en kwaliteit altijd voorop bij Clarks. De Desert Coal - G is daar geen uitzondering op. Deze schoenen zijn gemaakt van hoogwaardig materiaal en afgewerkt met aandacht voor detail, zodat je verzekerd bent van een duurzaam product dat lang meegaat.
Clarks is een merk met een rijke geschiedenis. Opgericht in 1825 in het Engelse graafschap Somerset, heeft het merk zich ontwikkeld tot een internationale onderneming met verkooppunten in 35 landen. Met hun baanbrekende ontwerpen en innovaties weten ze altijd de laatste modetrends te combineren met vakmanschap.
Dus waar wacht je nog op? Met de Desert Coal - G ben jij helemaal klaar om de wereld te veroveren. Bestel vandaag nog dit iconische paar schoenen en stap vol vertrouwen de toekomst tegemoet.