Clarks

Calla Blossom - D

Op voorraad bij u in de buurt?
Bezig met laden...
  • Gratis verzending in NL en BE vanaf €49,95
  • Voor 16:00 besteld, morgen in huis
  • Niet goed? Geld terug! 30 dagen bedenktijd
  • Achteraf betalen met Klarna
Meer informatie
Merk Clarks
Kleur Zwart
Uitneembare binnenzool Nee
Schachthoogte enkelhoog
Hakhoogte 7 cm
Materiaal voering Textiel
Materiaal zool PVC
Materiaal buitenkant Leer
Geslacht Dames
Artikel Nr. 00036330
-
Maak kennis met de Calla Blossom - D enkellaarsje van Mulder Schoenen. Dit zwarte juweeltje combineert stijl en comfort op een unieke manier en zal zeker je hart stelen. Met zijn verfijnde ontwerp en hoogwaardige materialen is deze schoen perfect voor dames die op zoek zijn naar een veelzijdige en elegant paar enkellaarsjes.
Het enkellaarsje is gemaakt van echt leer, waardoor het niet alleen duurzaam is, maar ook een tijdloze uitstraling heeft. De zwarte kleur voegt een vleugje elegantie toe aan elke outfit, waardoor je er altijd stijlvol uitziet, of je nu naar je werk gaat, een avondje uit hebt gepland of gewoon een dagje wilt relaxen.
De schachthoogte van dit laarsje is enkelhoog, wat betekent dat het perfect is om te combineren met je favoriete skinny jeans, rokjes of jurken. Het enkellaarsje zorgt voor een mooie balans tussen comfort en stijl, zodat je de hele dag moeiteloos kunt doorbrengen.
Wat betreft het draagcomfort is de Calla Blossom - D echt een winnaar. Het laarsje is voorzien van een textielvoering, waardoor je voeten worden omhuld door een zacht en ademend materiaal. Geen zorgen meer over pijnlijke voeten na een lange dag op je werk of een avondje dansen! Daarnaast heeft de schoen een PVC-zool die zorgt voor optimale grip en stabiliteit, zodat je met volle vertrouwen elke stap kunt nemen.
De Calla Blossom - D is onderdeel van het merk Clarks, dat bekend staat om zijn vakmanschap, draagcomfort en hoogwaardige kwaliteit. Met meer dan 50 miljoen verkochte paren per jaar is Clarks 's werelds grootste fabrikant van schoenen voor alledaags gebruik. Dit betekent dat je met de Calla Blossom - D een echt stukje vakwerk in handen hebt.
Clarks werd opgericht in 1825 en is gevestigd in Street, een plaats in het Engelse graafschap Somerset. Met verkooppunten in 35 landen is Clarks uitgegroeid tot een internationaal bekend merk. Met hun baanbrekende ontwerpen en innovaties staan ze altijd aan de top van de modetrends.
Dus waar wacht je nog op? Voeg de Calla Blossom - D enkellaarsje toe aan je schoenencollectie en laat je stijlvolle kant stralen. Of je nu naar een feestje gaat, een zakelijke bijeenkomst hebt of gewoon een dagje uit plant, met dit laarsje ben je altijd verzekerd van comfort en stijl. Bestel nu en beleef het ultieme genot van Mulder Schoenen en Clarks!