Birkenstock

040413 Madrid

Op voorraad bij u in de buurt?
Bezig met laden...
  • Gratis verzending in NL en BE vanaf €49,95
  • Voor 16:00 besteld, morgen in huis
  • Niet goed? Geld terug! 30 dagen bedenktijd
  • Achteraf betalen met Klarna
Meer informatie
Merk Birkenstock
Kleur Zilver
Schachthoogte laag
Hakhoogte 2 cm
Materiaal voering Leer
Materiaal zool EVA
Materiaal buitenkant Kunststof
Geslacht Dames
Artikel Nr. 00040197
-
Op zoek naar comfortabele en stijlvolle schoenen? Dan kan Birkenstock je zeker helpen! Maak kennis met de 040413 Madrid schoenen in zilver, een ware must-have voor dames die waarde hechten aan kwaliteit en comfort.
Deze schoenen van Birkenstock zijn gemaakt van hoogwaardig kunststof en hebben een lage schachthoogte. Dit maakt ze perfect voor dagelijks gebruik en diverse gelegenheden. Het materiaal van de voering is leer, wat zorgt voor een ademend en zacht gevoel aan je voeten.
Wat deze schoenen echt bijzonder maakt, is het unieke en anatomisch gevormde voetbed van Birkenstock. Dit voetbed is de sleutel tot het buitengewone comfort van de schoenen. Het is zo ontworpen dat het perfect aansluit op de natuurlijke vorm van je voeten, waardoor je de hele dag comfortabel kunt lopen zonder last van pijnlijke voeten of een zere rug.
Birkenstock staat bekend om zijn uitstekende kwaliteit en duurzaamheid. Dankzij zorgvuldig geselecteerde en hoogwaardige grondstoffen gaan deze schoenen jarenlang mee. Geen goedkope producten die na een paar maanden versleten zijn, maar schoenen die echt een investering zijn voor je voeten en je comfort.
De zool van de 040413 Madrid is gemaakt van EVA, wat staat voor ethyleenvinylacetaat, en biedt voldoende ondersteuning en demping bij elke stap die je zet. Of je nu naar je werk gaat, een dagje gaat winkelen of naar het strand gaat, deze schoenen zijn altijd een goede keuze.
Birkenstock is een wereldmerk met een rijke geschiedenis. Sinds 1774 streven ze ernaar om het leven van mensen beter en aangenamer te maken. Met hun premium producten hebben ze een plek veroverd in de top 5 van Global Footwear Brands.
Als je op zoek bent naar schoenen die niet alleen comfortabel zijn, maar ook een stijlvolle toevoeging vormen aan je outfit, dan is de 040413 Madrid in zilver de perfecte keuze. Voel je zelfverzekerd en loop in stijl met deze trendy Birkenstock schoenen.
Ontdek het comfort en de kwaliteit van Birkenstock en bestel vandaag nog jouw eigen paar 040413 Madrid schoenen bij Mulder Schoenen. Wacht niet langer en gun jezelf het comfort dat je verdient.