Clarks

Melanie An GTX - D

Op voorraad bij u in de buurt?
Bezig met laden...
  • Gratis verzending in NL en BE vanaf €49,95
  • Voor 16:00 besteld, morgen in huis
  • Niet goed? Geld terug! 30 dagen bedenktijd
  • Achteraf betalen met Klarna
Meer informatie
Merk Clarks
Sale 20
Materiaal voering Textiel
Materiaal zool TR
Materiaal buitenkant Suede
Geslacht Dames
Artikel Nr. 00031149
Womens Boots
Mulder Schoenen presenteert de Melanie An GTX - D, een schoen die je niet mag missen! Met zijn prachtige donkerbruine suède buitenkant in de kleur 4 - dark tan suede is dit een echte eyecatcher. Ben je klaar om op te vallen en je outfit naar een hoger niveau te tillen? Dan zijn deze schoenen perfect voor jou.
Maar er is meer dan alleen de looks van de Melanie An GTX - D. Deze damesschoen is ook nog eens voorzien van een ademende en waterdichte Gore-Tex voering. Of het nu regent of de zon schijnt, je voeten blijven droog en fris, waardoor je de hele dag vol vertrouwen kunt blijven lopen.
Het geheim achter het extreme draagcomfort van deze schoen zit hem in de materiaalkeuze. De voering is gemaakt van textiel, wat zorgt voor een zacht en aangenaam gevoel. Daarnaast is de zool gemaakt van TR, een duurzaam en flexibel materiaal dat zich perfect aanpast aan de vorm van je voeten. Dit zorgt voor een perfecte pasvorm en ondersteuning, zonder concessies te doen aan stijl.
Clarks, een merk dat al sinds 1825 bekend staat om zijn vakmanschap en hoogwaardige kwaliteit, staat achter de Melanie An GTX - D. Als 's werelds grootste fabrikant van schoenen voor alledaags gebruik, weten ze als geen ander hoe ze de perfecte schoen moeten maken. Door voortdurend de actuele modetrends in de gaten te houden en te combineren met vakwerk, creëert Clarks schoenen die niet alleen mooi zijn om te zien, maar ook comfortabel zijn om te dragen.
Met meer dan 50 miljoen paar schoenen die jaarlijks worden verkocht, heeft Clarks bewezen dat ze weten wat ze doen. En met verkooppunten in 35 landen is het een internationaal erkend merk dat bekend staat om zijn baanbrekende ontwerpen en innovaties. Dus waar wacht je nog op? Voeg de Melanie An GTX - D toe aan je collectie en ervaar zelf het comfort, de kwaliteit en het stijlvolle design van Clarks.
Bestel vandaag nog de Melanie An GTX - D bij Mulder Schoenen en maak een statement met je schoenen!