Clarks

Maypearl Fawn - D

Op voorraad bij u in de buurt?
Bezig met laden...
  • Gratis verzending in NL en BE vanaf €49,95
  • Voor 16:00 besteld, morgen in huis
  • Niet goed? Geld terug! 30 dagen bedenktijd
  • Achteraf betalen met Klarna
Meer informatie
Merk Clarks
Sale 20
Materiaal voering Textiel
Materiaal zool TR
Materiaal buitenkant Suede
Geslacht Dames
Artikel Nr. 00036360
Womens Boots
Ben jij klaar om een stijlvolle stap te zetten in de wereld van schoenen? Maak kennis met de Maypearl Fawn - D, een schoen die moeiteloos functionaliteit en verfijning combineert. Deze elegante damesschoen van het bekende merk Clarks is de perfecte aanvulling op jouw schoenencollectie.
Met een tijdloos zwart suède bovenwerk straalt de Maypearl Fawn - D klasse en stijl uit. Of je nu een formele gelegenheid hebt of een casual dagje uit plant, deze schoen past bij elke outfit. De suède buitenkant voelt niet alleen heerlijk zacht aan, maar geeft ook een luxe uitstraling aan je look.
Wat deze schoen echt bijzonder maakt, is het comfort dat het biedt. De voering van textiel voelt zacht en comfortabel aan, zodat jij de hele dag kunt genieten van een optimale pasvorm. Of je nu een drukke werkdag hebt of een avondje uit gaat, je voeten zullen verwend worden met ultiem draagcomfort.
Maar het draait niet alleen om uiterlijk en comfort, ook de kwaliteit van deze schoen is indrukwekkend. Clarks, 's werelds grootste fabrikant van schoenen voor alledaags gebruik, staat bekend om vakmanschap en hoogwaardige kwaliteit. Met meer dan 195 jaar ervaring weet dit merk precies hoe ze schoenen moeten maken die niet alleen mooi zijn, maar ook lang meegaan.
De Maypearl Fawn - D is voorzien van een TR-zool, wat zorgt voor een optimale grip en stabiliteit. Of je nu een wandeling maakt door de stad of een dansje waagt op de dansvloer, met deze schoen kun je zelfverzekerd en zonder zorgen je gang gaan.
Deze schoen is niet alleen een geweldige aanvulling op je garderobe, maar ook een eerbetoon aan de rijke geschiedenis van Clarks. Ooit begonnen in 1825 door de broers Cyrus en James in het pittoreske Street, een plaats in het Engelse graafschap Somerset. Clarks is uitgegroeid tot een internationale onderneming met verkooppunten in maar liefst 35 landen.
Kortom, met de Maypearl Fawn - D haal je niet alleen een stijlvolle schoen in huis, maar ook een stukje vakmanschap en traditie. Dus waar wacht je nog op? Koop nu deze prachtige schoen van Clarks en zet je beste voet voor in stijl en comfort!