Clarks

Maypearl Edie - D

Op voorraad bij u in de buurt?
Bezig met laden...
  • Gratis verzending in NL en BE vanaf €49,95
  • Voor 16:00 besteld, morgen in huis
  • Niet goed? Geld terug! 30 dagen bedenktijd
  • Achteraf betalen met Klarna
Meer informatie
Merk Clarks
Sale 20
Materiaal voering Textiel
Materiaal zool Rubber
Materiaal buitenkant Suede
Geslacht Dames
Artikel Nr. 00034016
Womens Boots
Ben je op zoek naar een paar trendy en comfortabele schoenen? Dan is de Maypearl Edie - D van Clarks echt iets voor jou! Deze schoenen zijn perfect voor dames die stijl en comfort willen combineren.
De Maypearl Edie - D heeft een stoere uitstraling dankzij het gebruik van hoogwaardig suede materiaal voor de buitenkant. De warme olijfgroene kleur geeft deze schoenen een unieke en eigentijdse look. Of je nu naar kantoor gaat, een dagje gaat shoppen of een avondje uit hebt gepland, met deze schoenen steel je gegarandeerd de show.
Wat deze schoenen echt bijzonder maakt, is de textielen voering. Dit zorgt niet alleen voor extra comfort, maar ook voor een ademend vermogen. Je voeten blijven de hele dag fris en droog, zelfs wanneer je langere tijd op pad bent. De rubberen zool is duurzaam en biedt uitstekende grip op elke ondergrond, zodat je met een gerust hart elke stap kunt zetten.
Als je kiest voor de Maypearl Edie - D, kies je voor Clarks. Clarks is wereldwijd bekend om zijn vakmanschap en hoogwaardige kwaliteit. Al meer dan 200 jaar combineert dit merk actuele modetrends met vakwerk, en dat zie je terug in deze schoenen. Met meer dan 50 miljoen verkochte paren per jaar is Clarks de grootste fabrikant van alledaagse schoenen ter wereld.
Het verhaal van Clarks begon in 1825, toen de broers Cyrus en James het merk oprichtten in Street, een pittoresk dorpje in Somerset, Engeland. Wat begon als een lokale schoenmakerij is uitgegroeid tot een internationaal merk met verkooppunten in maar liefst 35 landen.
Dus waar wacht je nog op? Bestel nu jouw paar Maypearl Edie - D schoenen en ervaar het comfort en de stijl die Clarks te bieden heeft. Laat je inspireren door de innovatieve ontwerpen en geniet van het vakmanschap dat in elke schoen is verwerkt. Kies voor Clarks en maak een statement met je schoeisel!