Clarks

Kiowa Pace. - D

Op voorraad bij u in de buurt?
Bezig met laden...
  • Gratis verzending in NL en BE vanaf €49,95
  • Voor 16:00 besteld, morgen in huis
  • Niet goed? Geld terug! 30 dagen bedenktijd
  • Achteraf betalen met Klarna
Meer informatie
Merk Clarks
Kleur Grijs
Uitneembare binnenzool Nee
Schachthoogte laag
Hakhoogte 3 cm
Materiaal voering Textiel
Materiaal zool Rubber
Materiaal buitenkant Suede
Geslacht Dames
Artikel Nr. 00041474
-
Klaar om je sneakerspel naar een hoger niveau te tillen? Maak kennis met de Kiowa Pace - D, de ultieme schoen voor dames die stijl en comfort willen combineren. Deze grijze sneakers van Mulder Schoenen zijn de perfecte aanvulling op je schoenencollectie en zullen zeker hoofden doen omdraaien.
Met Clarks als merk hoef je nooit concessies te doen als het gaat om kwaliteit en vakmanschap. Als 's werelds grootste fabrikant van alledaagse schoenen, weet Clarks hoe je de harten van sneakerliefhebbers verovert. Deze Kiowa Pace - D is daar een perfect voorbeeld van. Ontworpen met oog voor detail en gebouwd met hoogwaardige materialen, bieden ze de perfecte mix van stijl en functionaliteit.
Deze sneakers hebben een lage schachthoogte voor een sportieve look en een comfortabele pasvorm. Het bovenwerk is gemaakt van luxe suede, wat zorgt voor een trendy en gestructureerde uitstraling. De grijze kleur met reflecterende details geeft de schoenen een moderne twist, waardoor je opvalt waar je ook gaat.
Niet alleen de buitenkant is indrukwekkend, de binnenkant van deze sneakers is ook ontworpen voor optimaal draagcomfort. De voering van textiel voelt zacht aan en zorgt voor een aangenaam klimaat voor je voeten, zelfs tijdens intensieve activiteiten. De rubberen zool biedt uitstekende grip en demping, waardoor je moeiteloos de hele dag kunt doorbrengen.
De Kiowa Pace - D is een veelzijdige schoen die moeiteloos kan worden gecombineerd met verschillende outfits. Draag ze met je favoriete jeans voor een casual look, of combineer ze met een rok of jurk voor een meer trendy uitstraling. Met deze sneakers kan je gewoon niet fout gaan.
Of je nu gaat winkelen, uit eten gaat met vrienden of een dagje sightseeing plant, deze sneakers zijn jouw perfecte metgezel. Ze zijn ontworpen om zowel stijlvol als duurzaam te zijn, zodat je erop kunt vertrouwen dat ze je niet in de steek laten.
Dus waar wacht je nog op? Maak een statement met de Kiowa Pace - D sneakers van Mulder Schoenen. Bestel ze nu en ervaar het comfort en de stijl waar Clarks zo bekend om staat. Voeg deze grijze pareltjes toe aan je collectie en laat je voeten spreken!