Timberland

Winsor Park Runner Ox

Op voorraad bij u in de buurt?
Bezig met laden...
  • Gratis verzending in NL en BE vanaf €49,95
  • Voor 16:00 besteld, morgen in huis
  • Niet goed? Geld terug! 30 dagen bedenktijd
  • Achteraf betalen met Klarna
Meer informatie
Merk Timberland
Kleur Bruin
Schachthoogte laag
Hakhoogte 0 cm
Materiaal voering Textiel
Materiaal zool Rubber
Materiaal buitenkant Leer
Geslacht Heren
Artikel Nr. 00056145
Timberland Winsor Park Runner Ox zijn sneakers met een een bovenwerk gemaakt van Beter Leer van een LWG Zilver-rated leerlooierij, 100% PET veters, een ReBOTL™ stoffen voering, GreenStride™ zool en een rubberen buitenzool.
Hee jij daar! Ben je op zoek naar schoenen die niet alleen een stijlvolle en comfortabele uitstraling hebben, maar ook nog eens op een duurzame manier zijn geproduceerd? Dan is de Winsor Park Runner Ox van Timberland dé perfecte keuze voor jou!
De Winsor Park Runner Ox is een tijdloze klassieker met een lage schachthoogte en een prachtige bruine kleur, waardoor je ze moeiteloos kunt combineren met iedere outfit. Of je nu een casual dagje hebt gepland of naar een formele gelegenheid gaat, met deze schoenen zien jouw voeten er altijd trendy uit.
Maar waarom zou je voor de Winsor Park Runner Ox kiezen in plaats van andere schoenen? Nou, deze schoenen zijn gemaakt van hoogwaardig leer, wat zorgt voor een duurzame en lange levensduur. Je kunt dus niet alleen rekenen op een stijlvolle look, maar ook op een schoen die lang meegaat. En laten we eerlijk zijn, wie houdt er niet van om langer van zijn favoriete schoenen te genieten?
Naast duurzaamheid biedt de Winsor Park Runner Ox ook optimaal comfort. De schoenen zijn voorzien van een comfortabele textiele voering en een rubberen zool, waardoor ze de hele dag door comfortabel zitten en je extra grip en stabiliteit geven. Of je nu een wandeling maakt in het park of een sprintje trekt naar de trein, met deze schoenen ben je altijd verzekerd van comfort en stabiliteit.
Maar wat maakt de Winsor Park Runner Ox nu echt bijzonder? Dat is het feit dat Timberland, een merk dat al sinds 1952 bezig is met duurzaamheid, met deze schoenen opnieuw laat zien dat ze toegewijd zijn aan het beschermen van onze planeet. Timberland heeft verschillende initiatieven gelanceerd om het milieu te helpen, en door deze schoenen te dragen draag jij ook je steentje bij aan een duurzamere wereld.
Dus als je op zoek bent naar schoenen die niet alleen stijlvol en comfortabel zijn, maar ook nog eens bijdragen aan een betere toekomst voor ons allemaal, dan zijn de Winsor Park Runner Ox schoenen van Timberland de perfecte keuze. Voeg ze vandaag nog toe aan je collectie en geniet van de vele voordelen die deze schoenen te bieden hebben. Bestel ze nu en werk samen met Timberland aan een waardevollere winst voor de wereld!
Begin vandaag nog met het maken van bewuste keuzes en draag bij aan een duurzamere toekomst. Bestel nu jouw paar Winsor Park Runner Ox schoenen van Timberland en laat je voeten genieten van een unieke mix van stijl, comfort en duurzaamheid. Jouw toekomstige zelf zal je dankbaar zijn!
Bezig met duurzaamheid, maar weet je niet