Clarks

Wallabee - G

Op voorraad bij u in de buurt?
Bezig met laden...
  • Gratis verzending in NL en BE vanaf €49,95
  • Voor 16:00 besteld, morgen in huis
  • Niet goed? Geld terug! 30 dagen bedenktijd
  • Achteraf betalen met Klarna
Meer informatie
Merk Clarks
Kleur Geel
Uitneembare binnenzool Nee
Schachthoogte laag
Hakhoogte 3 cm
Materiaal voering Leer
Materiaal zool Crepe
Materiaal buitenkant Suede
Geslacht Heren
Artikel Nr. 00040566
-
Als je op zoek bent naar een paar schoenen dat zowel stijlvol als comfortabel is, dan hoef je niet verder te zoeken. Maak kennis met de Wallabee - G van Clarks, een schoen die je niet wilt missen.
Met zijn opvallende gele kleur is deze schoen een echte eyecatcher. De warme turmeric tint voegt een vleugje persoonlijkheid toe aan elke outfit. Of je nu casual gekleed gaat of iets formeler, de Wallabee - G brengt je stijl naar een hoger niveau.
De lage schachthoogte maakt deze schoen perfect voor alle seizoenen. Hij is met de hand gemaakt van hoogwaardig suède, wat zorgt voor een luxe uitstraling en duurzaamheid. Het materiaal voering van leer biedt niet alleen comfort, maar zorgt er ook voor dat je voeten kunnen ademen.
Wat deze schoen echt uniek maakt, is de crepe zool. Deze zachte, veerkrachtige zool is gemaakt van natuurlijk rubber en zorgt voor een optimaal loopcomfort. Het is alsof je op wolkjes loopt. Daarnaast is de crepe zool ook nog eens duurzaam en biedt het voldoende grip op verschillende ondergronden.
Speciaal ontworpen voor heren, is deze Wallabee - G de perfecte aanvulling op je schoenenverzameling. Of je nu een dag op kantoor hebt, een casual avondje uit gaat of gewoon lekker de stad in wilt, deze schoen biedt het allemaal. Het is een veelzijdige schoen die zich moeiteloos aanpast aan elke gelegenheid.
De Wallabee - G is niet zomaar een paar schoenen, het is een kunstwerk. Gemaakt door Clarks, het wereldberoemde schoenenmerk dat bekend staat om zijn vakmanschap, draagcomfort en hoogwaardige kwaliteit. Al meer dan 195 jaar creëert Clarks schoenen die de tand des tijds doorstaan.
Met meer dan 50 miljoen paar schoenen dat jaarlijks wordt verkocht, weet je dat je kunt vertrouwen op de expertise van Clarks. Innovatie en baanbrekende ontwerpen zitten in het DNA van het merk. Bij Clarks draait het niet alleen om mode, maar ook om het leveren van schoenen die jouw leven beter maken.
Dus waar wacht je nog op? Geef je schoenencollectie een upgrade met de Wallabee - G van Clarks. Met zijn opvallende gele kleur, comfortabele pasvorm en uitstekende kwaliteit is deze schoen een must-have. Bestel hem nu en ervaar zelf het vakmanschap en de stijl van Clarks.