Clarks

Wallabee Cup - G

Op voorraad bij u in de buurt?
Bezig met laden...
  • Gratis verzending in NL en BE vanaf €49,95
  • Voor 16:00 besteld, morgen in huis
  • Niet goed? Geld terug! 30 dagen bedenktijd
  • Achteraf betalen met Klarna
Meer informatie
Merk Clarks
Kleur Wit
Uitneembare binnenzool Nee
Schachthoogte laag
Hakhoogte 4 cm
Materiaal voering Leer
Materiaal zool Crepe
Materiaal buitenkant Nubuck
Geslacht Heren
Artikel Nr. 00042745
-
Stap in stijl met de Wallabee Cup - G veterschoenen van Clarks. Deze lage uitgesneden schoenen zijn geïnspireerd op het allereerste model van de klassieke mocassin en laten je opvallen met hun tijdloze design.
Deze witte veterschoenen zijn gemaakt van hoogwaardig nubuck materiaal, wat zorgt voor een luxe uitstraling en duurzaamheid. De Wallabee Cup - G heeft een schachthoogte van laag, waardoor ze perfect zijn voor alledaags gebruik.
Deze herenschoenen zijn voorzien van een crepe zool, dat niet alleen zorgt voor een goede grip en flexibiliteit, maar ook optimaal comfort biedt. De zachte voering van leer zorgt daarnaast voor een aangenaam gevoel tijdens het dragen, waardoor je de hele dag probleemloos op deze schoenen kunt lopen.
Wat deze schoenen echt uniek maakt, is het brede omslag van crêpe en het geribbelde detail op de hiel. Deze details voegen een vleugje originaliteit en stijl toe aan het klassieke ontwerp. Of je ze nu combineert met een nette broek voor een formele look of met een jeans voor een casual outfit, deze veterschoenen zullen zeker de aandacht trekken.
Clarks is een wereldwijd bekend merk dat al sinds 1825 vakmanschap, draagcomfort en hoogwaardige kwaliteit samenbrengt in hun schoenen. Met meer dan 50 miljoen paar verkocht per jaar, zijn ze de marktleider als het gaat om schoenen voor alledaags gebruik.
Als je voor Clarks kiest, kies je voor actuele modetrends gecombineerd met vakwerk. Dit merk staat bekend om hun baanbrekende ontwerpen en innovaties en ze blijven altijd vooroplopen in de industrie. En hoewel het oorspronkelijk in het Engelse graafschap Somerset werd opgericht, is Clarks nu een internationale onderneming met verkooppunten in 35 landen.
Dus waar wacht je nog op? Stap in de wereld van Clarks met de Wallabee Cup - G veterschoenen van Mulder Schoenen. Voeg deze unieke, comfortabele en stijlvolle schoenen toe aan je collectie en ervaar het vakmanschap en de kwaliteit waar Clarks bekend om staat.