Clarks

Weaver - G

Op voorraad bij u in de buurt?
Bezig met laden...
  • Gratis verzending in NL en BE vanaf €49,95
  • Voor 16:00 besteld, morgen in huis
  • Niet goed? Geld terug! 30 dagen bedenktijd
  • Achteraf betalen met Klarna
Meer informatie
Merk Clarks
Kleur Bruin
Uitneembare binnenzool Nee
Schachthoogte laag
Hakhoogte 3 cm
Materiaal voering Leer
Materiaal zool Crepe
Materiaal buitenkant Suede
Geslacht Heren
Artikel Nr. 00031571
-
Ben je toe aan een paar stijlvolle en comfortabele veterschoenen? Dan hoef je niet verder te zoeken, de Clarks Weaver - G is precies wat je nodig hebt! Deze prachtige schoenen zijn perfect voor heren die een modieuze look willen combineren met ultiem draagcomfort.
De Weaver - G is een echt fashion statement met zijn lage schachthoogte en bruine kleur in cola suède. Het suède materiaal aan de buitenkant geeft de schoenen een luxe uitstraling, terwijl de crêpe zool zorgt voor een goede grip en schokabsorptie. Met deze schoenen trek je gegarandeerd de aandacht.
Het draagcomfort van de Weaver - G is van hoog niveau. De voering van leer zorgt voor een ademend effect, waardoor je voeten fris blijven, zelfs tijdens lange dagen. Clarks staat bekend om zijn vakmanschap en kwaliteit, en met meer dan 50 miljoen verkochte paren per jaar behoort het merk tot 's werelds grootste fabrikanten van alledaagse schoenen. De Weaver - G is dan ook een perfect voorbeeld van de actuele modetrends gecombineerd met vakwerk en innovaties waar Clarks om bekend staat.
Of je nu naar je werk gaat, een avondje uit hebt of gewoon een casual weekend hebt, met de Weaver - G ben je altijd stijlvol gekleed. Combineer deze schoenen met een chino en een overhemd voor een formele look. Of draag ze met een jeans en een T-shirt voor een meer casual uitstraling. Wat je stijl ook is, de Weaver - G voegt een vleugje klasse toe aan elke outfit.
Clarks werd opgericht in 1825 door de broers Cyrus en James en heeft inmiddels een rijke geschiedenis opgebouwd. Het hoofdkantoor is gevestigd in Street, een plaats in het Engelse graafschap Somerset. Tegenwoordig is Clarks uitgegroeid tot een internationale onderneming met verkooppunten in 35 landen.
Wacht niet langer en maak een statement met de Clarks Weaver - G veterschoenen! Of je nu op zoek bent naar schoenen voor een speciale gelegenheid of gewoon je dagelijkse stijl wilt upgraden, deze schoenen hebben het allemaal. Voeg ze vandaag nog toe aan je collectie en ervaar het comfort en de stijl waar Clarks bekend om staat. Bestel nu en loop binnenkort vol zelfvertrouwen en trots rond in deze prachtige veterschoenen!
Clarks - actuele modetrends gecombineerd met vakwerk. Als 's werelds grootste fabrikant van schoenen voor alledaags gebruik verkopen zij jaarlijks meer dan 50 miljoen paar. Vakmanschap, draagcomfort en hoogwaardige kwaliteit, gecombineerd met baanbrekende ontwerpen en innovat