Clarks

Wallabee - G

Op voorraad bij u in de buurt?
Bezig met laden...
  • Gratis verzending in NL en BE vanaf €49,95
  • Voor 16:00 besteld, morgen in huis
  • Niet goed? Geld terug! 30 dagen bedenktijd
  • Achteraf betalen met Klarna
Meer informatie
Merk Clarks
Kleur Blauw
Uitneembare binnenzool Nee
Schachthoogte laag
Hakhoogte 3 cm
Materiaal voering Leer
Materiaal zool Crepe
Materiaal buitenkant Suede
Geslacht Heren
Artikel Nr. 00040566
-
Hey jij daar, op zoek naar een paar schoenen dat zowel simpel als stijlvol is? Dan moet je zeker de Wallabee - G van Clarks Originals eens bekijken! Dit iconische model is een echte must-have en zal zeker een statement maken bij elke outfit. Met zijn kenmerkende ontwerp en crêpe-zool is de Wallabee - G een tijdloze klassieker die nooit uit de mode raakt.
Wat deze Wallabee - G echt bijzonder maakt, zijn de hoogwaardige afwerkingen en trendy kleuren waaruit je kunt kiezen. Voor degenen die graag hun schoenen willen laten opvallen, hebben we de kleur Blauw in de aanbieding. Maar voor de mensen met een avontuurlijkere smaak hebben we ook de kleur 3 - blue camo, perfect voor diegenen die zich willen onderscheiden van de massa.
De Wallabee - G is niet alleen mooi om te zien, maar ook nog eens comfortabel om te dragen. Dankzij het gebruik van hoogwaardig leer als voering, voelen je voeten als kussentjes aan bij elke stap die je zet. En de zool van crepe zorgt voor een perfecte demping, zodat je de hele dag door kunt blijven lopen zonder pijnlijke voeten te krijgen.
Als je denkt dat het niet beter kan worden, dan heb je het mis. De buitenkant van deze schoen is gemaakt van luxueus suede, dat niet alleen duurzaam is, maar er ook nog eens super stijlvol uitziet. De schachthoogte van de Wallabee - G is laag, waardoor je enkels mooi worden geaccentueerd en je een trendy look krijgt.
Maar laten we niet vergeten waar deze geweldige schoen vandaan komt. Clarks, 's werelds grootste fabrikant van schoenen voor alledaags gebruik, combineert actuele modetrends met vakmanschap. Met meer dan 50 miljoen paar schoenen die jaarlijks worden verkocht, weet je zeker dat je kwaliteit en comfort krijgt met een geweldig design.
Oorspronkelijk opgericht in 1825 in het Engelse graafschap Somerset, is Clarks gegroeid tot een internationale onderneming met verkooppunten in 35 landen. Het merk staat bekend om zijn vakmanschap, hoogwaardige kwaliteit en baanbrekende ontwerpen. Dus als je op zoek bent naar een schoen die niet alleen trendy is, maar ook nog eens lang meegaat, dan is de Wallabee - G van Clarks Originals de perfecte keuze voor jou.
Wacht niet langer en voeg de Wallabee - G toe aan je schoenencollectie. Of je nu gaat voor de klassieke Blauwe kleur of de gedurfde Blue Camo, je zult er zeker geen spijt van krijgen. Haal nu het icoon in huis en laat je stijl spreken met de Wall