Clarks

Wallabee Cup - G

Op voorraad bij u in de buurt?
Bezig met laden...
  • Gratis verzending in NL en BE vanaf €49,95
  • Voor 16:00 besteld, morgen in huis
  • Niet goed? Geld terug! 30 dagen bedenktijd
  • Achteraf betalen met Klarna
Meer informatie
Merk Clarks
Kleur Zwart
Uitneembare binnenzool Nee
Schachthoogte laag
Hakhoogte 4 cm
Materiaal voering Leer
Materiaal zool Crepe
Materiaal buitenkant Nubuck
Geslacht Heren
Artikel Nr. 00042745
-
Ben je klaar om een stapje verder te gaan in stijl en comfort? Maak kennis met de Wallabee Cup - G, een innovatieve en moderne versie van de klassieke mocassin van Clarks. Deze herenschoen is geïnspireerd op het allereerste model van de Wallabee en biedt een perfecte mix van tijdloze stijl en hedendaags design.
Met zijn lage schachthoogte en zwarte nubuck buitenkant straalt deze schoen een tijdloze elegantie uit. Het nubuck materiaal geeft de schoen niet alleen een luxe uitstraling, maar zorgt ook voor duurzaamheid en comfort. Bovendien is de Wallabee Cup - G voorzien van een brede omslag van crêpe, waardoor de schoen een unieke en eigentijdse twist krijgt.
Het draagcomfort van deze schoen is ongeëvenaard. De voering is gemaakt van hoogwaardig leer, dat zorgt voor een natuurlijke en ademende omgeving voor je voeten. Dankzij de crepe zool biedt de Wallabee Cup - G een uitstekende schokdemping en grip, waardoor je de hele dag probleemloos kunt lopen.
Clarks is een merk dat bekend staat om zijn vakmanschap en hoogwaardige kwaliteit. Al meer dan 195 jaar verlegt Clarks grenzen op het gebied van schoenenontwerp en innovatie. Met meer dan 50 miljoen verkochte paren per jaar is Clarks de grootste fabrikant van schoenen voor alledaags gebruik ter wereld.
Het verhaal begon in 1825, toen de broers Cyrus en James Clarks hun eerste schoenenwinkel openden in Street, een pittoresk plaatsje in Somerset, Engeland. Sindsdien is Clarks uitgegroeid tot een internationale onderneming met verkooppunten in maar liefst 35 landen.
Met de Wallabee Cup - G haal je niet zomaar een schoen in huis, maar een stukje vakmanschap, comfort en stijl. Of je nu een dag op kantoor hebt of een avondje uit, met deze schoenen zie je er altijd goed uit en voel je je fantastisch. Wacht niet langer en geef jezelf de luxe die je verdient. Bestel vandaag nog jouw eigen Wallabee Cup - G en ervaar het verschil dat Clarks maakt.