Clarks

Un Tailor Tie - H

Op voorraad bij u in de buurt?
Bezig met laden...
  • Gratis verzending in NL en BE vanaf €49,95
  • Voor 16:00 besteld, morgen in huis
  • Niet goed? Geld terug! 30 dagen bedenktijd
  • Achteraf betalen met Klarna
Meer informatie
Merk Clarks
Kleur Zwart
Uitneembare binnenzool Nee
Schachthoogte laag
Hakhoogte 3 cm
Materiaal voering Leer
Materiaal zool EVA
Materiaal buitenkant Leer
Geslacht Heren
Artikel Nr. 00039427
-
Hey jij daar! Ben je op zoek naar een stijlvolle en comfortabele schoen die je outfit naar een hoger niveau tilt? Dan hebben we het perfecte paar voor je: de Un Tailor Tie - H van Mulder Schoenen. Deze zwarte herenschoen is een absolute must-have voor elke moderne man.
Met zijn lage schachthoogte en strakke zwarte kleur is de Un Tailor Tie - H de ultieme combinatie van klassiek en eigentijds design. Of je nu naar kantoor gaat of een avondje uit, deze schoen past bij elke gelegenheid en geeft je outfit net dat beetje extra.
Wat deze schoen echt bijzonder maakt, is het vakmanschap en de hoogwaardige kwaliteit die het merk Clarks altijd levert. Al sinds de oprichting in 1825 staat dit Engelse merk bekend om zijn actuele modetrends en innovaties. Met meer dan 50 miljoen verkochte paren per jaar, weet Clarks precies wat mannen nodig hebben in een schoen.
De Un Tailor Tie - H is gemaakt met de beste materialen om ervoor te zorgen dat je voeten de hele dag door comfortabel blijven. De voering van leer zorgt voor een ademende ervaring, terwijl de EVA-zool zorgt voor demping bij elke stap. Het leer aan de buitenkant geeft deze schoen een luxe uitstraling en maakt hem duurzaam, zodat je er lang van kunt genieten.
Of je nu een jeans draagt of een pak, de Un Tailor Tie - H past perfect bij elke outfit. Het tijdloze zwarte design geeft elke look een moderne twist, terwijl het vakmanschap en de aandacht voor detail je onderscheiden van de rest.
Dus waar wacht je nog op? Voeg de Un Tailor Tie - H van Mulder Schoenen toe aan je collectie en maak je outfits compleet met deze veelzijdige en stijlvolle schoen. Bestel nu en ervaar zelf het comfort en de kwaliteit van Clarks.