Clarks

Ashcombe Craft - G

Op voorraad bij u in de buurt?
Bezig met laden...
  • Gratis verzending in NL en BE vanaf €49,95
  • Voor 16:00 besteld, morgen in huis
  • Niet goed? Geld terug! 30 dagen bedenktijd
  • Achteraf betalen met Klarna
Meer informatie
Merk Clarks
Kleur Blauw
Materiaal voering Leer
Materiaal zool Rubber
Materiaal buitenkant Leer
Geslacht Heren
Artikel Nr. 00046764
-
Productbeschrijving:
Hey jij! Ben je op zoek naar een stijlvolle, comfortabele en hoogwaardige schoen? Dan hebben wij dé perfecte keuze voor jou: de Ashcombe Craft - G van Clarks. Deze schoen combineert de actuele modetrends met vakwerk en is een absolute must-have voor elke moderne heer.
Met een prachtige blauwe kleur, specifiek navy leer, straalt deze schoen stijl en elegantie uit. Of je nu een casual outfit draagt of je wilt opvallen bij een speciale gelegenheid, de Ashcombe Craft - G zorgt ervoor dat je er altijd verzorgd uitziet.
Maar deze schoen biedt meer dan alleen een fantastisch uiterlijk. De voering is gemaakt van leer, wat zorgt voor een ademend en comfortabel gevoel. Geen zweetvoeten meer, maar juist een fris en aangenaam gevoel, de hele dag door.
De duurzame rubberen zool van deze schoen biedt niet alleen grip en stabiliteit, maar zorgt ook voor schokdemping. Deze combinatie zorgt ervoor dat je met vertrouwen kunt lopen, of je nu op straat wandelt of een stevigere ondergrond bewandelt.
Clarks, 's werelds grootste fabrikant van schoenen voor alledaags gebruik, staat bekend om zijn vakmanschap en hoogwaardige kwaliteit. Al meer dan 195 jaar leveren zij schoenen die comfort bieden zonder concessies te doen aan stijl.
Als je kiest voor de Ashcombe Craft - G, kies je voor vakmanschap en kwaliteit. Deze schoen is gemaakt van hoogwaardig leer, zowel aan de binnen- als buitenkant, waardoor je verzekerd bent van een duurzaam en langdurig product.
Clarks, opgericht in 1825 in Street, Engeland, is uitgegroeid tot een internationale onderneming met verkooppunten in 35 landen. Met meer dan 50 miljoen verkochte paren per jaar heeft Clarks bewezen dat hun schoenen geliefd zijn bij mensen over de hele wereld. En jij kunt nu deel uitmaken van deze succesvolle groep met de Ashcombe Craft - G aan je voeten.
De Ashcombe Craft - G is niet zomaar een schoen, het is een statement. Een statement van stijl, vakmanschap en kwaliteit. Waar wacht je nog op? Bestel nu jouw paar en stap met vertrouwen de wereld in.