Clarks

Tunsil Lane - G

Op voorraad bij u in de buurt?
Bezig met laden...
  • Gratis verzending in NL en BE vanaf €49,95
  • Voor 16:00 besteld, morgen in huis
  • Niet goed? Geld terug! 30 dagen bedenktijd
  • Achteraf betalen met Klarna
Meer informatie
Merk Clarks
Kleur Bruin
Schachthoogte laag
Hakhoogte 2 cm
Materiaal voering Textiel
Materiaal zool EVA
Materiaal buitenkant Textiel
Geslacht Heren
Artikel Nr. 00039442
-
Op zoek naar een paar herenschoenen dat zowel stijlvol als comfortabel is? Dan is de Tunsil Lane - G de perfecte keuze voor jou! Deze schoenen van Clarks, 's werelds grootste fabrikant van schoenen voor alledaags gebruik, combineren actuele modetrends met vakwerk van de hoogste kwaliteit.
De Tunsil Lane - G is uitgevoerd in een prachtige bruine kleur, die met gemak veelzijdig te combineren is met verschillende outfits. Of je nu naar kantoor gaat, een lunchafspraak hebt of een avondje uit gaat, deze schoenen voegen een stijlvolle touch toe aan elke look.
Deze herenschoenen hebben een lage schachthoogte, waardoor ze comfortabel om de enkels zitten en gemakkelijk aan en uit te trekken zijn. Dankzij het gebruik van hoogwaardig textiel als materiaal voor de voering en de buitenkant, voelen de schoenen zacht en soepel aan. Dit zorgt voor een uitstekende pasvorm en optimaal draagcomfort, zelfs tijdens lange dagen of avonden.
De Tunsil Lane - G is voorzien van een duurzame EVA-zool, die niet alleen lichtgewicht is maar ook uitstekende schokabsorptie biedt. Of je nu een wandeling maakt in de stad, een stedentrip maakt of gewoon een dagelijkse routine hebt, deze schoenen houden je voeten comfortabel en vermoeidheidsvrij.
Clarks staat bekend om zijn vakmanschap, draagcomfort en hoogwaardige kwaliteit. Met meer dan 50 miljoen paar schoenen die jaarlijks worden verkocht, is dit merk niet voor niets een wereldleider op het gebied van schoenen. Baanbrekende ontwerpen en innovaties maken Clarks een favoriet bij veel mensen over de hele wereld.
Sinds de oprichting in 1825, door de broers Cyrus en James, heeft Clarks een solide reputatie opgebouwd. Het merk is gevestigd in Street, een plaats in het Engelse graafschap Somerset. Maar inmiddels is Clarks uitgegroeid tot een internationale onderneming met verkooppunten in 35 landen.
Dus waar wacht je nog op? Maak een statement met de Tunsil Lane - G schoenen van Clarks en geniet van de perfecte combinatie van stijl en comfort. Bestel ze vandaag nog en geef je garderobe een upgrade met deze prachtige herenschoenen!